Seg 22 inç lcd tv için core update varmıdır ado bey

M Çevrimdışı

mufuk81

Yeni Üye
8 Kas 2017
27
Ado bey Mutfakta kullandığım sizin tabirinizle mutfak televizyonum için acaba core update varmıdır? Menü 4725 yaptığımda ana kart mb60 olarak görünüyor. Tv sanırım ips panel dar açılarda görüntü bozmuyor.şimdiiden tşk ederim .herkese iyi forumlar ve iyi ramazanlar

20180523_211534-jpg.jpg

20180523_211439-jpg.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,973
teşekkür ederim cevap için. evet bende güncel bir core update olduğunu sanmıyorum ancak güncel olmasa da tv de şuan yüklü olan versiyondan daha yükseği var mı dır diye merak etmiştim

Ben ürünün detaylarını bilmem fakat MB82 öncesine USB ile yazılım yükleme yapılıyor muydu bilmiyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado bey Mutfakta kullandığım sizin tabirinizle mutfak televizyonum için acaba core update varmıdır? Menü 4725 yaptığımda ana kart mb60 olarak görünüyor. Tv sanırım ips panel dar açılarda görüntü bozmuyor.şimdiiden tşk ederim .herkese iyi forumlar ve iyi ramazanlar

Selamlar kardeşim;

TV nize ait 0.8.8 sürüm mevvuttur. Ekte paylaşıyorum size.

Full yöntemi ile yükleyiniz lütfen :ok

M Çevrimdışı

mufuk81

Yeni Üye
8 Kas 2017
27
Selamlar kardeşim;

TV nize ait 0.8.8 sürüm mevvuttur. Ekte paylaşıyorum size.

Full yöntemi ile yükleyiniz lütfen :ok

ado bey verdiğiniz dosyaları zipten çıkarıp fat32 usb belleğe klasrsüz atıyorum. tv fişini çekip ışıkları sndükten sonra usb belleği tv ye takıp kumanda ok tuşuna basarken fişi takıyorum. ışık hızlı hızlı yanıp sününce bırakıyorum. 10 sn içinde yanıp sönme duruyor ve sürekli yanıyor ve yle kalıyor. 10 dk vs bekledikten sonra kumandanın açma tuşuna basınca tv açılıyor ancak güncelleme yapmamış oluyor. acaba nerede yanlış yapıyorum ado bey ?

M Çevrimdışı

mufuk81

Yeni Üye
8 Kas 2017
27
ado bey verdiğiniz dosyaları zipten çıkarıp fat32 usb belleğe klasrsüz atıyorum. tv fişini çekip ışıkları sndükten sonra usb belleği tv ye takıp kumanda ok tuşuna basarken fişi takıyorum. ışık hızlı hızlı yanıp sününce bırakıyorum. 10 sn içinde yanıp sönme duruyor ve sürekli yanıyor ve yle kalıyor. 10 dk vs bekledikten sonra kumandanın açma tuşuna basınca tv açılıyor ancak güncelleme yapmamış oluyor. acaba nerede yanlış yapıyorum ado bey ?
hallettim :) sorun usb deydi sanırım başka usb ile deneyince oldu . tekrar teşekkür ederim ado bey . elinize emeğinize sağlık

M Çevrimdışı

mufuk81

Yeni Üye
8 Kas 2017
27
Güzel günlerde kullanın kardeşim :ok

Bizi unutmayın arada bir gelip selam verin lütfen :ok
Ado hocam haklısınız nete çok fazla giremiyorum.güneydoğuda görevliyim birazda yoğunuz.bencillik olarak algılamayın lütfen işim düşünce mecburiyetten giriyorum nete.onda da girip cevap yazmam veya bişey istemem/sormam bazen 1-2 gün sürüyor.giriyorum tam yazacam iş çıkıyor kalıyor başka zamana veya güne bazende komple unutuyorum. Hoşuma gitmesede foruma bişey katmadan sadece siz ve diğer üyelerin paylaşımlarından fırsat buldukça yararlanıyorum. Buyüzden hakkınızı helal edin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam haklısınız nete çok fazla giremiyorum.güneydoğuda görevliyim birazda yoğunuz.bencillik olarak algılamayın lütfen işim düşünce mecburiyetten giriyorum nete.onda da girip cevap yazmam veya bişey istemem/sormam bazen 1-2 gün sürüyor.giriyorum tam yazacam iş çıkıyor kalıyor başka zamana veya güne bazende komple unutuyorum. Hoşuma gitmesede foruma bişey katmadan sadece siz ve diğer üyelerin paylaşımlarından fırsat buldukça yararlanıyorum. Buyüzden hakkınızı helal edin.

Güzel ülkemizin zor coğrafyasında görev alan siz değerli kardeşlerimiz bize hakkını helal etsin asıl.

Gönlünüzü ferah tutun, başınız ne zaman sıkışırsa burada bir sürü kardeşiniz var unutmayınız :ok

Allah'a Emanet olunuz :ok

M Çevrimdışı

mufuk81

Yeni Üye
8 Kas 2017
27
Güzel ülkemizin zor coğrafyasında görev alan siz değerli kardeşlerimiz bize hakkını helal etsin asıl.

Gönlünüzü ferah tutun, başınız ne zaman sıkışırsa burada bir sürü kardeşiniz var unutmayınız :ok

Allah'a Emanet olunuz :ok
Teşekkür ederim ado bey iyi dilekleriniz için allah razı olsun.herkese iyi forumlar ve iyi bayramlar dilerim.

S Çevrimdışı

srtbts

Yeni Üye
11 Tem 2018
3
46
Selamlar. Aynı tvnin 19'' olanı var. mboot sürümü aynı. verdiğiniz yazılım iş görürmü? Olmazsa yeni yada mevcut yazılım varmıdır acaba? ilk açıldığında, video dosyasında mavi çizgiler çıkıyor. tvyi kapat aç yapınca sorunsuz her videoyu oynatıyor..
sn: 6716138 100272
Şimdiden Teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar. Aynı tvnin 19'' olanı var. mboot sürümü aynı. verdiğiniz yazılım iş görürmü? Olmazsa yeni yada mevcut yazılım varmıdır acaba? ilk açıldığında, video dosyasında mavi çizgiler çıkıyor. tvyi kapat aç yapınca sorunsuz her videoyu oynatıyor..
sn: 6716138 100272
Şimdiden Teşekkür ederim.

Selamlar, iş emirleri farklı bu nedenle uymaz lakin bekleme durumunuz var ise haftasonu bir ihtimal (Nöbet çıkmazsa) full yazılımlar için bekleyen arkadaşlara destek olmaya çalışacağım, bana hatırlatın lütfen sizin konu ile de ilgilenelim :ok

Geri
Üst Alt