Tv nin arkasındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.
Bakıyorum
Bakıyorum
C camelot41
Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (3 Adet dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın hızlı yanıp sönme yaklaşık 30 Saniye sonra başlar.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
soyle bır sorun oldu dedıgınız ıslemı yapıyorum fakat cıhaz yuklemeye gecmıyor baska bır sıknıt olabilir mi anakart ta.Teskkuler hocam sımdı ındıruorum denıyoırum ve gelısmlerı yazıoyrum sıze yukledıkten sonra
soyle bır sorun oldu dedıgınız ıslemı yapıyorum fakat cıhaz yuklemeye gecmıyorC camelot41
Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın (3 Adet dosya)
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın hızlı yanıp sönme yaklaşık 30 Saniye sonra başlar.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Teskkuler hocam sımdı ındıruorum denıyoırum ve gelısmlerı yazıoyrum sıze yukledıkten sonra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
soyle bır sorun oldu dedıgınız ıslemı yapıyorum fakat cıhaz yuklemeye gecmıyor baska bır sıknıt olabilir mi anakart ta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
soyle bır sorun oldu dedıgınız ıslemı yapıyorum fakat cıhaz yuklemeye gecmıyor
Hocam dediğiniz gibi yaptım usb yigörüyp fakat USB takıyorum sonra prize takıyorul o esneda ok tuşuna basıyorum tv hiç açılmıyor yazılım almıyor algılıyor ama ışıkyamıp sönme yapmıyor hızlı bir şekildeTv usb flash belleği görmüyor olabilir. Anakarttaki usb girişindeki pimler zamanla kararma yapıyor bu kararmalar da iletimi engelliyor usb flash belleği 6-7 Defa takıp çıkartın az da olsa kararmalar sıyrılır ve iletişim olur. Sürekli karşılaştığım bir durumdur.
Farklı bir usb flash bellek ile deneyin sonuç değişmez ise anakart arızalı olabilir.Hocam dediğiniz gibi yaptım usb yigörüyp fakat USB takıyorum sonra prize takıyorul o esneda ok tuşuna basıyorum tv hiç açılmıyor yazılım almıyor algılıyor ama ışıkyamıp sönme yapmıyor hızlı bir şekilde
Tv deki sorun nedir?hocam dosyayı bir daha yükler misiniz silinmiş
Şuraya yazdım hocam görsel ekleyipTv deki sorun nedir?
Yazılım verildi.Şuraya yazdım hocam görsel ekleyip
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Thanks but unfortunately I can’t download now (top much this last 24h) There All, The problem is solved. Many thanks for your help. There is the screenshot with the configurationtavsiyeforumu.com