Sd Kart Girişi Olan Oyuncu Laptopu Önerirmisiniz

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
2000'lerin başından beri reklam (ürün) fotoğrafçılığı yapıyorum. O zamandan beri bir IBM G41, bir de Aspire V3 771G eskittim. Aslında 771G halen çalışıyor, halen ekmeğini yiyorum ve şu an ondan yazıyorum. Öğrendiğim bir şey var ki; oyun ve dizüstü birbirine uymuyor. Geçende (bi 4-5 ay oluyor) oğlana abartıp da 13900HX artı RTX 4070'li bir dizüstü aldım, makina çok iyi, ama oyun açınca mabadından ateş atıyor. Tıp çok ilerlese de dediğim gibi dizüstü ve oyun çok da efektif bir kombo değil.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Aslında makinanız benim gibi dinozor değilse (kendim gibi bir 5d mk 2 kullanıyorum) wifi üzerinden yollar fotoları. Yok değilse kart okuyucu kullanmak durumundasınız ne yazık ki.

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
E bunda yanılmıyorsam wifi + bluetooth olması lazım. Nikondan anlamam ama, kendi yazılımı ile kartı çıkarmadan fotoyu direk transfer edebiliyor olmanız gerek. Hatta çeker çekmez görüntüyü bilgisayar ekranında görebilirsiniz.
biliyorum o özelliklerini sadece kartı çıkarıp takmak daha az zahmetli geliyor bana

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
İkinci elde cihaz kullanmaktan dolayı bir sıkıntınız yoksa Lenovo P50'de önerebilirim. Tabiri caizse at gibi makinedir. Mobil iş istasyonu olduğu için oyun oynamaz ama sağlam makinedir. SD kart yuvası da mevcut.

Geri
Üst Alt