Ben belki işine yarar diye düşündüm açıkçası,bir de 5-10 kanal olarak değiştirdim yazınıteraspy ustam bilemedim alsam iyi olur ama evdeki cihazla belki 5-10 kanal ancak izlemişimdir başkada cihazı hiç kullanmadım tap taze duruyor. TV kendinden uydulu olduğu için tvden bakarım. Ben birde hevc265 kodekli cihaza bakıyorum.
İhtiyacı olan birine ver diyeceğim ama,kime vereceksin ,köylük yer olsa mutlaka bulunur da,şehirde zor.Mesela 6-7 ay önce bir arkadaşım dm500 vermişti,köyde halen kullanılıyor cihaz.Aynen çok az kullandım cihazı, sadece maça bakmak için almıştım. Bazen mesai denk gelen günlerde de bakamadım zaten. Ancak 5-10 maç işte o kadar, şimdi boş duruyor.
Bende zaten birisine vermeyi düşünüyorum köyde kalıyor.
Freeserver ile bakmaya çalışıyorum fakat pek tat vermiyor. Zaten flash boyutu küçük olduğu için biraz kasıyor cihaz, hatta bazen kitleniyor fiş çıkart tak yapıyorum.
Evet gördüm özelden yazdım ona, sağolasın teşekkürler. Sana yazamıyoruz ama ?Aşağıda digiulama bir soru sormuştu sana
botech piko 600 hd plus
Estağfurullah hocam olurmu öyle şey, sen tavsiyede bulunuyorsun ticari kar amacı gütmeden gerisi bize kalmış iyiside kötüsüde bizi bağlar aldıktan sonra, herşey için teşekkürler, araştırayım ben bi bakayım. O zaman iptv ise ilk amacın ,dediklerime bakabilirsin :oktavsiyeforumu.com
Benim ÖM kapalı hep,nedenini de yazmıştım bir araEvet gördüm özelden yazdım ona, sağolasın teşekkürler. Sana yazamıyoruz ama ?
61Nedenini bilmiyorum ben denk gelmedim herhalde o konuya, saygı duyarım tabiki de, yaş kaç ustam?
Maşallah, Allah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin teraspy ustam ben de 44.
Amin ,cümlemize inşallah,ismin yanında 39 kalmış yaşMaşallah, Allah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin teraspy ustam ben de 44.