Şarjlı Tornavida Tavsiye

fixer Çevrimdışı

fixer 

Aktif Üye
10 Kas 2022
86
34
Merhaba.Worx 240 vs bosch go 2 urunlerini bakiyorum ama kararsiz kaldim notebook elektronik cihazlarda kulanacagim bikgisi olan yardimci olabilirmi?
Worx 240 torku yuksek bir cihaz notebook gibi cihazlara viadalamada zarar verirmi?
Bosch go 2 tork sayisi 5 wx240 3 kademe .

Worx 895 TL bosch 1.045 TL .
Videolara bakinca hep agac denemeci yapilmis.Buna bakarak alirsak sikinti yasicam.Cunku worx tork var ama en dusuk torkta bile notebook zarar verebilir kullanan arkadas var ise bana yazarsa sevinirim.

evrenatabek Çevrimdışı

evrenatabek 

Süper Üye
19 Eyl 2018
64
47
Merhaba

worx black&decker elektronik tork kontrolleri güçlü geliyor. Bunları hediye ettim

GOII mekanik tork ayarı ile 1 kademede sıkıp-gevşetmede iyi. 2 kademede yalama yapıyor.

GOI ve II bastırma anahtarın yanında başparmağı ile çalıştırlan anahtar olması hassas vidalama yapmayı sağlıyor. Diğer markalarda benzerler dizüsüt üzerine baskı uygulayıp açma imkinı var, vida yuvalarına vidanın kalmasına neden oluyor

Dizüstülerde en sorunsuz kalem tipli olanlar.

fixer Çevrimdışı

fixer 

Aktif Üye
10 Kas 2022
86
34
Hocam kalemlerdede bozulma riski cok oluyor ve garanti vermiyorlar tbk bic ,xiaomi ve jakemy garanti versede garanti yok gibi dusunun 1 sene bile kullanmadan cöp oluyor verilen paraya yazik .
Siz go 2 yimi oneriyorsunuz.
evrenatabek evrenatabek

evrenatabek Çevrimdışı

evrenatabek 

Süper Üye
19 Eyl 2018
64
47
Priz takmaktan, masaüstü söküp takmada, elektrikli alet sökmede elimin altında

sökerken tork kademesi önemsiz ama dizüstünde mutlaka 1 kademede tutmak gerekiyor

8mm 1/4inç bits adaptörü ile saatçi takımını kullanıyorum. güçlü olduğudnan kasa vidalarını sıkarken dikkatli olmak gerekir. mekanik 1 kademe hep durunca dikkat dağınıklığında sorun yaratmaz. elektronik torklularda daha çok sorun yaşadım.

sanırım 3 senesine girdi. aletleri hor kullanırım sorunsuz devam ediyor.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Kullandim abi ama cok cabuk bozuluyor.

Torkta yok wowstickte

eketen eketen

Bunların sorunu zorlandığı noktada elle de çevirmeye kalkınca çıkıyor. Zorlandığı yerde bırakıp, kilitleyip manuel devam etmek lazım. Elektronik için go2 nin uçları uyacak mı, yuvaları yalama yapar mı? Bunlar daha çok ufak ev işleri için sanki. Ben ilk çıktığında ixo almıştım. Ne hassas işlerde kullandım ne de büyük işlerde gücü yetti. İyi düşünmek lazım. Az para değil. Uç meselesi önemli. Notebook a nasıl uyacak.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok bilgili olmamamla beraber,köyde kullandığım sony vaio laptopun ekran kapağını takarken 1de kullandığım şarjlı ile vidanın tutunduğu metal yuva da yerinden çıkmıştı,o zamandan beridir ince işlerde elle söküm yapıyorum, çünkü tork işe yaramadı(en azından bende yaramadı)
Tabii günde 3-4 cihaz söken için çok zor elle sökmek,onu da kabul ediyorum :ok

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Çok bilgili olmamamla beraber,köyde kullandığım sony vaio laptopun ekran kapağını takarken 1de kullandığım şarjlı ile vidanın tutunduğu metal yuva da yerinden çıkmıştı,o zamandan beridir ince işlerde elle söküm yapıyorum, çünkü tork işe yaramadı(en azından bende yaramadı)
Tabii günde 3-4 cihaz söken için çok zor elle sökmek,onu da kabul ediyorum :ok

Üstat, ben gücümün yettiği her işi mekanik aletlerle yapıyorum. Kireçlenme yaşamayalım, hareket iyidir diye. :gul

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bunun için bir videom var ama bı turlu fırsat bulup edit yapamadım.
Works güzel fakat hep kafası yukarı bakıyor bu nedenle bileğinizi fazladan egmeniz lazım bunu iade edip kendime black daker aldım.
Edit: ben normal şarjlı matkap sandım

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bunun için bir videom var ama bı turlu fırsat bulup edit yapamadım.
Works güzel fakat hep kafası yukarı bakıyor bu nedenle bildiğinizi fazladan egmeniz lazım bunu iade edip kendime black daker aldım

fixer Çevrimdışı

fixer 

Aktif Üye
10 Kas 2022
86
34
Black decker ucuz abi 500 civari alinabilir fakat bosch ve worx un altinda bi cihaz galiba yurtdisinda kullanilmamis sebebine bakicagim arastiriyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt