- 23 Kas 2017
- 20,967
SanDisk SDSSDA-480G-G26 SSD Plus 480 GB SSD 400 TL!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2.5" hdd ile birebir aynı boyutta. Cuk oturur yaniYorumlarda birisi de, 256 Gb yazıyor ama 240 Gb çıktı diye serzenişte bulunmuş... Bu işlerden anlayanların az biraz sebebini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum...
Son dönemde yavaşlayan bilgisayarım için çare olacağını düşündüğüm SSD'lerin fiyatları da uyguna gelmeye başladı sanki... Anlayan arkadaşlara bir sorum olacak, SSD aldığımda yerinden söktüğüm HDD'nin yuvasına oturuyor mu? Montajı kolay oluyor mu? Teşekkürler.
Yorumlarda birisi de, 256 Gb yazıyor ama 240 Gb çıktı diye serzenişte bulunmuş... Bu işlerden anlayanların az biraz sebebini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum...
Son dönemde yavaşlayan bilgisayarım için çare olacağını düşündüğüm SSD'lerin fiyatları da uyguna gelmeye başladı sanki... Anlayan arkadaşlara bir sorum olacak, SSD aldığımda yerinden söktüğüm HDD'nin yuvasına oturuyor mu? Montajı kolay oluyor mu? Teşekkürler.
Yorumlarda birisi de, 256 Gb yazıyor ama 240 Gb çıktı diye serzenişte bulunmuş... Bu işlerden anlayanların az biraz sebebini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum...
Ssd yi dvd yuvasında kullanılmasına imkan sağlayan ekipmanlarda mevcut başka bir seçenek olarak değerlendirebilirsin