Samsung UE32F5570SS görüntü yok ??

G Çevrimdışı

gustasgun

Yeni Üye
21 Kas 2018
3
49
Arkadaşlar selamlar , 2 yıl boyunca günde max. 5 saat kullandıgım Samsung UE32F5570SS model smart led tv de bir gece görüntü aniden azalarak kayboldu ( ses var ) ama dikkatli bakınca ekranda görüntü oldugunu fark edebiliyordum fakat yavaş ilerliyordu .. Yakın çevremde tamirci olmadıgı için Bahçelievler de buldugum bir tv tamircisine götürdüm çok fazla da bilgim olmadıgı için hangı parcası neden sorunlu belkı ben sormadıgımdan belkı de adam acıklamadıgı ıcın bılemeden bıraktım bı kac saat sonra adam benı aradı kart arızası var değişmesi lazım ve işçilik dahil 300 tl dedi ( yıl 2017 sonu ) bende kabul ettım ve ertesi gün gidip aldım eve getirip kullanmaya başladım . Adam bana parcanın 3 ay garantısı oldugunu söyledı . fakat 5-6 ay oldu olmadı yıne bır gece görüntü gitti yine ses var halde ekranda ve yıne bellı belırsız goruntu gorebılıyorum... Bende lanet olsun deyıp tv yı kenara kaldırdım bır daha da kullanmadım.. Şimdi forumunuzu ve videolarınızı youtube da izledikten sonra tekrar yaptırsam mı dıye dusunuyorum ... Sonucta smart led bır tv ve kanımca çözümsüz de bir derdi yok .. Ne tavsiye edersiniz ?

G Çevrimdışı

gustasgun

Yeni Üye
21 Kas 2018
3
49
Anlıyorum , peki maliyet ne olur yani değer mi onu da bilemiyorum ve aynı arıza bır kez daha tekrarlarsa param da boşa gidecek stresi yaşıyorum...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşis koyulup fiyat verilmeden yorum yapmamız zor, ben yerinizde olsam samsung u arar kayıt oluşturur, yada yakınızda servis varsa götürüp nesi olduğunu öğrenirdim. Değişen parçaya garanti vereceklermi ? yaptırırsam ne kadar olur ? yaptırmasan bile en fazla 50 tl testpit ücreti alırlar. o süreçteki aklındaki sorular kalkar.
en azından tespiti burda paylaş yorum yaparız.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
hocam istanbul elektronik yada süleyman metlek iletişime geçin size en yakın hagisi ise iki firmada panel onarım merkezi aynı zamanda diğer arızalarada bakıyorlar vestel servisi tavsiye etti dersin .:)

Geri
Üst Alt