Arkadaşlar selamlar , 2 yıl boyunca günde max. 5 saat kullandıgım Samsung UE32F5570SS model smart led tv de bir gece görüntü aniden azalarak kayboldu ( ses var ) ama dikkatli bakınca ekranda görüntü oldugunu fark edebiliyordum fakat yavaş ilerliyordu .. Yakın çevremde tamirci olmadıgı için Bahçelievler de buldugum bir tv tamircisine götürdüm çok fazla da bilgim olmadıgı için hangı parcası neden sorunlu belkı ben sormadıgımdan belkı de adam acıklamadıgı ıcın bılemeden bıraktım bı kac saat sonra adam benı aradı kart arızası var değişmesi lazım ve işçilik dahil 300 tl dedi ( yıl 2017 sonu ) bende kabul ettım ve ertesi gün gidip aldım eve getirip kullanmaya başladım . Adam bana parcanın 3 ay garantısı oldugunu söyledı . fakat 5-6 ay oldu olmadı yıne bır gece görüntü gitti yine ses var halde ekranda ve yıne bellı belırsız goruntu gorebılıyorum... Bende lanet olsun deyıp tv yı kenara kaldırdım bır daha da kullanmadım.. Şimdi forumunuzu ve videolarınızı youtube da izledikten sonra tekrar yaptırsam mı dıye dusunuyorum ... Sonucta smart led bır tv ve kanımca çözümsüz de bir derdi yok .. Ne tavsiye edersiniz ?