Daha önce çıkartmışmıydın kabloyu,merak ettiğim için sordumsorunu çözdüm tcon boarddan panele gıden lvds kablosunu cıkarıp sıldım yenıden taktım
Hayır çıkartmadımDaha önce çıkartmışmıydın kabloyu,merak ettiğim için sordum
Aynen katılıyorum,daha yeni arkadaşımın yeğeninin başına gelmiş,bu gün beni arayınca öğrendim ,o da "alo amcana soralım ne diyecek" demiş,tabii bilindik led arızası ama panel demişler hemenHayır çıkartmadım
Ve ben bunu tv tamir yapan bir yere götürdüğümde panel değişmeli ya da tcon arızalı olabilir yanıtını aldım bu ülkede gerçekten işini bilen bir elin parmaklarını geçmeyecek insan var bence gerisi masal
Cihaz hiç darbe aldı mı.?sorunu çözdüm tcon boarddan panele gıden lvds kablosunu cıkarıp sıldım yenıden taktım
Muhtemelen tozdandır veya farklı bir sarsıntıdan da olabilirCihaz hiç darbe aldı mı.?
Bendede F serisi 55'' Samsung var. Maşallah yıllara meydan okuyor.Muhtemelen tozdandır veya farklı bir sarsıntıdan da olabilir
Bende de vestelin 9090 serisi var ,benimle bir mübarekBendede F serisi 55'' Samsung var. Maşallah yıllara meydan okuyor.
Hayır zaten duvarda sabit şekilde üzerinde tozlanma vardı onları silince düzeldi görüntüCihaz hiç darbe aldı mı.?
Evinizde aşırı tozlanma var mı.?Hayır zaten duvarda sabit şekilde üzerinde tozlanma vardı onları silince düzeldi görüntü
Evet abi çöp evde yaşıyorum ben ,8 yıllık tv içini açıp temizlemiyoruz her hafta herhalde çok boş yorum yapıyorsun sana diyorum toz vardı kablo üzerinde sildim düzeldi hala uzatıyorsun neyin peşindesin anlamıyorum kiEvinizde aşırı tozlanma var mı.?
Tv panelinde tozlanmaya bağlı islenme, gölgelenme oluşumu var mı.?