Samsung TV

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xxtugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xxtugrul

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Xxtugrul
Merhabalar adem beyin incelemelerini uzun süredir takip ediyorum gerek forumunuzdan gerek YouTube videolarindan atek bir ricam olacak idi Samsung TV almayı düşünüyorum Adem bey genellikle bu 8000serisini önermiş, sorum şu 65 inç almayı düşünüyorum 65 inç düz ekran nu8000, curved ekran 65nu8500 mi yoksa 65q6fnat qled olarak detaylı bir şekilde incelemesini yazarsanız sevinirim, curved mi yoksa düz flat ekran mi mantıklı birde bunun ayrımı yapilirsa sevinirim,teşekkürler

düz almanız mantıklı curved de led değişimi zahmetli. garanti sonunda onarım yönünden avantajlı ürünler almaya gayret gösterin derim

düz almanız mantıklı curved de led değişimi zahmetli. garanti sonunda onarım yönünden avantajlı ürünler almaya gayret gösterin derim
Teşekkür ederim yazmış olduğum ürünlerden önerimiz nedir

sanırım yeni nu 8000 ler atmaca elektronik türkiye montajlı iyi araştırın derim

sanırım yeni nu 8000 ler atmaca elektronik türkiye montajlı iyi araştırın derim
Hepsiburadadan almayı düşünüyor idim peki ürünü almadan nedir ne değildir nasıl öğreneceğiz

Çok teşekkür ederim o halde ürünü alırken yerinde görmek daha mantıklı yada araştırarak almak, yurtdışı menşeili olan almak yada bulmak gerek, 65 bandından eski nu8000 lerle aynı doğrultuda tavsiye edebilecegin tvler varmıdır peki olurda bulamaz isem başka markalara yada serilere yonelmem açısından

IMG-20190612-WA00016dd6ac4a4b142a99.jpg
bu olabilir mi

Çok teşekkür ederim adem.bey bir ricam daha olacak idi 65nu8500 ve q6 65 inç qled vardı girdiğim bayilerde sizce 3u arasında ne oneriniz olur
Q serisinden 6 alınmaz
Ancak yeni nesil Q60 aılınır sorun yok
Yine de NU8000 in yeri bende başkadır :)

Geri
Üst Alt