Samsung tv de giderilemeyen arıza

F Çevrimdışı

fkarasa

Yeni Üye
7 Şub 2019
1
50
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
Samsung marka televizyonumu 2009 yılında aldım. görüntüsünden son derece memnunum o yüzden hemen elimden çıkarmak istemiyorum açıkçası.
Yaklaşık 2 aydan bu yana ekranın sol alt köşesnde

Yeni Aygıt bulunamadı.
USB1/USB2 Aşırı Güç Yüklenmesi şeklinde bir uyarı yazısı çıkıyor ve televizyonun sesi gidiyor.

Sistem üzerinde yaptığım ses testinde ise ses ile ilgili bir sorunun olmadığı görülüyor..

Tamirci bir arkadaşıma bıraktım o da ana kartı değiştirdi ama maalesef 10 gün sonra yine aynı hatayı vermeye başladı..
Tavsiyeleriniz ne olur acaba ? Yardımınızı bekliyorum...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
Samsung marka televizyonumu 2009 yılında aldım. görüntüsünden son derece memnunum o yüzden hemen elimden çıkarmak istemiyorum açıkçası.
Yaklaşık 2 aydan bu yana ekranın sol alt köşesnde

Yeni Aygıt bulunamadı.
USB1/USB2 Aşırı Güç Yüklenmesi şeklinde bir uyarı yazısı çıkıyor ve televizyonun sesi gidiyor.

Sistem üzerinde yaptığım ses testinde ise ses ile ilgili bir sorunun olmadığı görülüyor..

Tamirci bir arkadaşıma bıraktım o da ana kartı değiştirdi ama maalesef 10 gün sonra yine aynı hatayı vermeye başladı..
Tavsiyeleriniz ne olur acaba ? Yardımınızı bekliyorum...

Anakart değiştiğinden %100 emin olmalıyız. Tamam arkadaşınız anlıyorum lakin yanlış anlamayınız ben burada Tam karşı komşusu ve çocukluk arkadaşına LED TV sini teslim edip, LED barları komple değiştirdim abi diyerek 400TL sini alıp, 2 ayda bir aynı arıza ile toplamda 6 kere aynı kişiye ürün gönderenleri de biliyorum. En son kendimiz açtık baktık ki tutkal uhu elektrik bantı aklınıza ne geliyor ise ledleri tek tek kesip biçmişler

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Aşırı güç yüklenmesi diyorsa bence kısa devre vardır.
Samsung yetkili servisi o işi çözer ama isteyecekleri rakam da yüksek olacaktır tahminimce.
Eliniz havya tutuyorsa, fotolarla belki buradan yardımcı olarak çözülebilir. :bilmiyom

Geri
Üst Alt