Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
Arkadaşlar s23 fe cihazında whatsap araması normal arama bildirimi gibi gözüküyor kilit ekranında normal arama bildirimi gözüküyor ne yapabiliriz
Normal arama gibi bildirim ikonu atıyorEkran görüntüsü atar m
Bildirim detayını gizleme ayarınızı kontrol edin.Normal arama gibi bildirim ikonu atıyor
Ekran görüntüsü atar mısın.
Sevgili Televizyon Teknisyeni , yine alakasız cevap vermişsin ,senden ekran görüntüsü isteniyor sen "pazara gidiyorum " demişsin mübarek,bir kere de istenileni yap lütfen, bizlere postaki saydırma, Umut Barış 'a da teşekkür ediyorum görmeden -bilmeden yardımcı olmaya çalıştığı için ,istenilen ekran görüntüsünü kısa zamanda ekle yoksa konuyu sevgili umutun verdiği cevaba istinaden "çözüldü" olarak işaretleyip kilitleyeceğimNormal arama gibi bildirim ikonu atıyor
Telefon bende değil halamın telefonu yarın atarımSevgili Televizyon Teknisyeni , yine alakasız cevap vermişsin ,senden ekran görüntüsü isteniyor sen "pazara gidiyorum " demişsin mübarek,bir kere de istenileni yap lütfen, bizlere postaki saydırma, Umut Barış 'a da teşekkür ediyorum görmeden -bilmeden yardımcı olmaya çalıştığı için ,istenilen ekran görüntüsünü kısa zamanda ekle yoksa konuyu sevgili umutun verdiği cevaba istinaden "çözüldü" olarak işaretleyip kilitleyeceğim
O yüzden atamadım yoksa neden atmayayımTelefon bende değil halamın telefonu yarın atarım
Varsayılan uygulama o seçildiği için görünüyor uygulamayı kaldır ana uygulama o görevi yapmaya başlar. Diğerini (Wp) sonra kur.Telefon bende değil halamın telefonu yarın atarım
O yüzden atamadım yoksa neden atmayayım
teşekkür ederim deneyeceğimVarsayılan uygulama o seçildiği için görünüyor uygulamayı kaldır ana uygulama o görevi yapmaya başlar. Diğerini (Wp) sonra kur.
Yada Ayarlar/ Uygulamalar/ Varsayılan uygulamaları seç/ Telefon uygulamasını seç
Tamam yarın halamla buluşacağım bugün işten fırsat olmadıEk olarak son 24 saat
kimler var sadık kullanıcı kimler dediğim gibi son 24 saatTamam yarın halamla buluşacağım bugün işten fırsat olmadı
Forumumuzun sadık kullanıcısıyım böyle yapmayın lütfen
kimler var sadık kullanıcı kimler dediğim gibi son 24 saat
Fotoğraf geldi teraspyEk olarak son 24 saat