Samsung s23 fe whatsap araması kilit ekranında normal arama gibi gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Arkadaşlar s23 fe cihazında whatsap araması normal arama bildirimi gibi gözüküyor kilit ekranında normal arama bildirimi gözüküyor ne yapabiliriz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ekran görüntüsü atar mısın.

Normal arama gibi bildirim ikonu atıyor
Sevgili Televizyon Teknisyeni , yine alakasız cevap vermişsin ,senden ekran görüntüsü isteniyor sen "pazara gidiyorum " demişsin mübarek,bir kere de istenileni yap lütfen, bizlere postaki saydırma, Umut Barış Umut Barış 'a da teşekkür ediyorum görmeden -bilmeden yardımcı olmaya çalıştığı için ,istenilen ekran görüntüsünü kısa zamanda ekle yoksa konuyu sevgili umutun verdiği cevaba istinaden "çözüldü" olarak işaretleyip kilitleyeceğim :ok

20 Mar 2022
325
20
Sevgili Televizyon Teknisyeni , yine alakasız cevap vermişsin ,senden ekran görüntüsü isteniyor sen "pazara gidiyorum " demişsin mübarek,bir kere de istenileni yap lütfen, bizlere postaki saydırma, Umut Barış Umut Barış 'a da teşekkür ediyorum görmeden -bilmeden yardımcı olmaya çalıştığı için ,istenilen ekran görüntüsünü kısa zamanda ekle yoksa konuyu sevgili umutun verdiği cevaba istinaden "çözüldü" olarak işaretleyip kilitleyeceğim :ok
Telefon bende değil halamın telefonu yarın atarım

Telefon bende değil halamın telefonu yarın atarım
O yüzden atamadım yoksa neden atmayayım

20 Mar 2022
325
20
kimler var sadık kullanıcı kimler :) dediğim gibi son 24 saat

IMG_20240913_202906.jpg

Bu şekilde gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt