hayırlı olsun.Şikayetleri sordu. Ekranda noktalar olduğunu söyledim. Panelin üstü eğik olduğunu söyledim. Önceki servis raporlarına baktı panelin değiştini gördü. İlk başta katmanlı halde değiştini sanıp normal olduğunu illaki araya toz kaçabileceğini söyledi. Sonra komple çerçeve ile birlikte değiştiği izahını yapınca anormal olduğunu anladı. Talebim değişimden yanaydı ve sanki değiştirirler gibi rapor hazırlıyorum şeklinde konuştu.
Samsung Müşteri Hizmetleri aradım konuyu aktardım. Çözüm ekibi beni arayacakmış.Merhabalar,
Thh kararı yenisi ile değişim yapılması olarak verildi.
Bu aşamada ne yapmam lazım
Değişim kararın Hayırlı olsun.Merhabalar,
Thh kararı yenisi ile değişim yapılması olarak verildi.
Bu aşamada ne yapmam lazım
Samsung Müşteri Hizmetleri aradım konuyu aktardım. Çözüm ekibi beni arayacakmış.
2 yıldan fazla sürdü demek :(Samsung geri dönüş sağladı ve değişim süreci başlatıldı.
Nisan 2023 de aldığım televizyonum şuan değişmiş olacak.
THH süreci 1 yıl sürdü tam olarak.2 yıldan fazla sürdü demek :(
Hangi modeli teklif ettiler.THH süreci 1 yıl sürdü tam olarak.
Model söylenmedi. Heralde aynı model var diye düşündüm bende. Bugünde Ceva Lojistik Salı günü için teslimat yapacaklarını söylediler. Anlamadım süreç nasıl ilerleyecek. Ürün tesliminden sonra servismi iletişime geçip yeniyi kurup eskiyi alacaklar nası olacak bilemedim.Hangi modeli teklif ettiler.
Ürün sana teslim olduğunda otomatik olarak servis kaydı oluşturulduğuna dair mesaj gelir. Gelmezse sen arayıp oluştur.Model söylenmedi. Heralde aynı model var diye düşündüm bende. Bugünde Ceva Lojistik Salı günü için teslimat yapacaklarını söylediler. Anlamadım süreç nasıl ilerleyecek. Ürün tesliminden sonra servismi iletişime geçip yeniyi kurup eskiyi alacaklar nası olacak bilemedim.