Samsung mu Regal mi

S Çevrimdışı

sungurtekin

Yeni Üye
28 Şub 2020
15
41
Merhaba arkadaşlar ilk önce şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Samsung 49ru7100 almak istiyorum ancak 3500 4000 civarında Regal 50R7520U serisi bütçeme uygun ve üç yıl garantili regale harici program yuklenmiyormus ben ip TV de izlemek istiyorum. İki TV arasında Smart özellikleri farkı cok mu ? Samsung belli süre sonra güncellemeyi kesince smartin bir özelliği kalmaz gibi geliyor. Bu kadar fark yerine android TV box alıp daha stabil şekilde Smart sorununu halledebilir miyim Bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Donanım ve yazılım mühendisliği tarafından bakarsak tartışmasız Samsung her zaman açık ara öndedir.

3 yıl garantisi, yaygın servis ağı, kaliteli ve etkin müşteri hizmetleri ile ucuz yedek parça avantajı elbette Vestel üretimlerini ön plana çıkartır (Regal demedim zira Vestel in ürettiği her TV zaten kalite anlamında aynıdır)

Iptv çok farklı bir durum. Öncelikle yasal alt yapısı halen muğlak olan bir platform. Her dijital platformda olduğu gibi Iptv de destek birgün kesilecektir.

Bu tarz durumlarda mantık her zaman androidbox dan yana olur.

Kişisel görüşlerimdir. ?

S Çevrimdışı

sungurtekin

Yeni Üye
28 Şub 2020
15
41
Donanım ve yazılım mühendisliği tarafından bakarsak tartışmasız Samsung her zaman açık ara öndedir.

3 yıl garantisi, yaygın servis ağı, kaliteli ve etkin müşteri hizmetleri ile ucuz yedek parça avantajı elbette Vestel üretimlerini ön plana çıkartır (Regal demedim zira Vestel in ürettiği her TV zaten kalite anlamında aynıdır)

Iptv çok farklı bir durum. Öncelikle yasal alt yapısı halen muğlak olan bir platform. Her dijital platformda olduğu gibi Iptv de destek birgün kesilecektir.

Kişisel görüşlerimdir. ?
Adem bey

Kişisel görüşlerimdir. ?
Teşekkür ederim adem bey

T Çevrimdışı

temel reis

Yeni Üye
9 Ocak 2020
26
42
Eğer iptv izlemek istiyorum diyorsan android tv alman lazım seçenek her zaman daha çoktur

Geri
Üst Alt