Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Valla abim bir tane C922 kamera aldım 2 gün önce. Kameranın performansından, istediğimi verip vermeyeceğinden emin değilim, 1000tl nin üstünde paramın heba olmasını da istemiyorum ve dolayısı ile çözümü yine YABANCI abilerde bulup gidip ürünü AMAZON sitesinden aldım ki birkaç gün içerisinde AMAZON ile ilgili video hazırlayacağım zira çok çok çok şaşırdığım bir uygulamaya da imza attı AMAZON sitesi bir arkadaşımın Monitör alışverişinde. Duyunca sizler de şaşıracaksınız.Adem abi ben anlamıyorum bu kafadaki ticari ahlak zihniyetini, fiziki yada internetten bir mağaza sattığı ürünün arkasında durmuyor.
Değişim ve iade yapmamak için binbir takla atıyor, ben ve benim gibi tüketicilerin kara listesine düşüyor ve sonra tabikide oradan alışveriş yapmıyoruz.
Ama sonra o mağaza ağlamaya başlıyor devlete yada kendi ortamında, işler kesat ürün satamıyorum vs vs. destek bekliyor.
Adam olup sattığı ürünlerin arkasında dursa zaten güvenimizi kazanıp oda kazanıcak, ama nerde bu ticari ahlak.
''NASIL YANİ? BU KADAR MI?'' sorusuna adamların cevabı
''EVET BU KADAR'' şeklinde oldu ve arkadaşımın sorunu sadece ama sadece tek bir yazışma ile çözüldü.
Şimdi ben de kendi kameramı bilerek buradan aldım, sonuçta dijital lisans içerikli ürün değil, ambalajını dikkatlice yırtmadan açıp deneyeceğim, istediğim performansı veriyor ise sorun yok ürün bende, vermiyor ise iade yoluna gidip yine AMAZON'dan bu sefer MONSTER 32'' 165hz 1ms monitör alacağım.
Bu kadar şeyi neden yazdım?
Hani bir laf var ya ''Bizim milletimize bizim milletimiz dışında dost olmaz'' diye.
Lafın doğrusu şu ''Bizim Milletimize Bizim Milletimiz dışında düşman yok artık..''
Her zaman yazıyorum, ısrrala yazacağım.
''Yüce Devletimiz eline Haydar'ı alıp bu çıkarcı sahtekar mahlukların TEPESİNE TEPESİNE vurmadığı sürece bunlardan bir cacık olmaz''
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
YAPTIRIM
...