Samsung Makinesi Körükten Su Kaçırma.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
490
35
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi makine kapağın altından su kaçırıyor. Bugün körüğe baktım az birşey yırtılmış. Ama sanırım bu yırttık bile yetiyor.

Bunun bir çaresi varmı yoksa körük değişimimi gerekli? Biraz araştırdım kimileri körüğü ters çevir vs demiş. Kimiside ters çevirirsen olmaz, aşağıda su tahliye delikleri var demiş. Bilemedim. Aranızda bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirmi?

Makine modeli:

1000274412.jpg

1000274420.jpg

1000274421.jpg

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
1,002
Ters çevirirsen neden olmaz, o körükle kazan arasındaki boşluğa biriken su küçük bir delik ile kazana akıtılıyor eğer ters çevirirsen orası hep su dolu kalır ve koku yapar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,650
Körük değişimi en uygun seçim olur. Akan su bir süre sonra gövdede paslanmaya sebep olur.

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Aktif Üye
7 Eyl 2025
60
45
Eğer sorun sadece orası ise uygun bir yapıştırıcı ile yapıştırmayı deneyin. Baştan diyim Japon'un uygun olacağını sanmam. Isıya dayanıklı sıvı conta belki olabilir ama daha önce bu tarz bir uygulamada kullanmıştım çok yavaşta olsa zamanla eriyordu.

Para sorun değilse normal bir servis hizmeti görmesi en sağlıklısı.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,314
66
Körüğü ters çevirirsen yeni durumda yere yakın olan altına delik açman lazım (orjinal delikler gibi) ki biriken su kazana girsin,denemekte fayda var :ok

Geri
Üst Alt