SAMSUNG LT32E310MZ

G Çevrimdışı

gece.serkan

Yeni Üye
10 Mar 2018
43
şok marketten SAMSUNG LT32E310MZ 32'' 81 CM FHD LED EKRAN tv aldım
bunun menüsünden kapanma ayarları kısmında kumanda kullanılmadığı yani hareketsiz kaldığı zaman
2 saat 4 saat 6 saat 8-10-12 diye gidiyor ve çok kullanışsız oluyor diğer tvimde 1 saat vardı ve çok işime yarıyordu
tvyi açık unutma diye birşey olmuyordu çocuklar bile açık bıraksa bir müddet sonra kendine kapanıyordu
birde bağlı kaynak genelde uydu alıcısı,
alıcıyı kapattığımda kabloyu kontrol edin diye bir yazı çıkıyor ve ekran kesinlikle kapanmıyor
iş yerimde kullandığım SEG marka tvimde kaynak cihaz kapanınca 5 dk geriye sayıyor ve tv kendini kapatıyor samasungta bu işlemleri düzeltebileceğim bir gizli ayar menüsü varmı acaba veya yazılımla bu ayarlar eklenebilirmi?
ADO ustam ve bilgisi olan ustalardan yardım rica ediyorum.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

SHADOW

Aktif Üye
8 Eyl 2018
75
bu tv yi biz de kullanıyoruz da bunlara nasıl yazılım atılır veya atılıyor mu maalesef bilgim yok
bu arada hocam siz ayakla mı kullanıyosunuz yoksa duvara monte mi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Menü de diğer veya sistem gibi bir kısım varsa oraya bakın ama Samsung ne parametre girdiyse ona mahkumsunuz.

G Çevrimdışı

gece.serkan

Yeni Üye
10 Mar 2018
43
bu tv yi biz de kullanıyoruz da bunlara nasıl yazılım atılır veya atılıyor mu maalesef bilgim yok
bu arada hocam siz ayakla mı kullanıyosunuz yoksa duvara monte mi

ben ayaklı kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Menü de diğer veya sistem gibi bir kısım varsa oraya bakın ama Samsung ne parametre girdiyse ona mahkumsunuz.
evet aynen öyle sistem kısmında kısıtlı özellikler var
kaynak cihaz kapanınca ekranın açık kalması çok saçma en azından bunu gözardı etmeselerdi.

S Çevrimdışı

SHADOW

Aktif Üye
8 Eyl 2018
75
hocam biz de ayakli kullaniyoruz da bu ayaklari tam takamadik galiba biraz egimli duruyo cihaz
vidalarken baya ugrastim da bi turlu tam olmadi, yamuk bi vida yolu var galiba arkasinda, zorlarsak kirilcak diye de korktum simdi de tv dusecek diye korkuyorum:alala

G Çevrimdışı

gece.serkan

Yeni Üye
10 Mar 2018
43
ayak aparatı biraz dandik ama yamuk olan vidayı iyice sıkmanız lazım
ben 3 kere söküp taktım sıkıntı olmadı

G Çevrimdışı

gece.serkan

Yeni Üye
10 Mar 2018
43