SAMSUNG BEYAZ EŞYA

S Çevrimdışı

süleymancan

Yeni Üye
31 Ağu 2024
4
39
Merhaba Yakınım da samsung bayisi var ve beyaz eşyalarını çok övüyorlar çok iyi vs diye. Grubu az çok takip ediyorum buzdolabı öneriliyor. Fakat diğer ürünleri önerilir mi?
Bulaşık Makinesi çamaşır makinesi kurutma makinesi falan alınsa üzer mi

Ve bide yine galiba RB kodlu üretimler vestele ait. Adem abinin videosunda görmüştüm. Bu tür ürünler diğer makineler içinde geçerli mi bulaşık çamaşır makinesi için yani dikkat etmem gereken üretim kodlar var mı?

Kliması felan alınır mı?

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Yani alınmaz mi hocam samsung ankastre setler. Normal de simfer iyi marka değil kötü de değil
Alınır elbette, neden alınmasın. Ha ben almam, gider simfer alırım, çünkü daha ucuza gelir.

P40831-211216bc789656d681ad52.jpg

Resim sadece örnek. Bağlayıcılığı yok elbette.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Ben çamaşır bulaşık makinesi merak ediyorum kendileri çok övüyor
Hah işte, o noktada ben ne yapardım?

O övülen ürünler, markanın kendisi tarafından mı üretiliyor, fason mu ürettiliyor. Kendi üretmiyorsa, fasoncunun da kendi malı ile arasında kalite farkı yoksa, fiyatına göre fasoncunun malını alabilirim.

Örneğin vestel üretimi samsung yerine, eşdeğeri vestelde daha ucuza ise samsung yerine vestel alırım.

Ancaaak bazı durumlarda anlaşma gereği, ürünü üreten firma, sadece etiket değiştirip kendi markası ile piyasaya süremiyor malı. Bir bakmak lazım.

Özetle; almak istediğiniz samsung ürününün birebir aynısı vrstelde varsa onu almak (daha ucuz ise tabi) daha mantıklı değil midir?

Sadece beyaz eşya değil, tv ler için de geçerli sanırsam. Arkasına VPAZ ibaresi varsa made in Manisa olması gerek.

Pitbull bilir bu işleri aslında👍

S Çevrimdışı

süleymancan

Yeni Üye
31 Ağu 2024
4
39
Hah işte, o noktada ben ne yapardım?

O övülen ürünler, markanın kendisi tarafından mı üretiliyor, fason mu ürettiliyor. Kendi üretmiyorsa, fasoncunun da kendi malı ile arasında kalite farkı yoksa, fiyatına göre fasoncunun malını alabilirim.

Örneğin vestel üretimi samsung yerine, eşdeğeri vestelde daha ucuza ise samsung yerine vestel alırım.

Ancaaak bazı durumlarda anlaşma gereği, ürünü üreten firma, sadece etiket değiştirip kendi markası ile piyasaya süremiyor malı. Bir bakmak lazım.

Özetle; almak istediğiniz samsung ürününün birebir aynısı vrstelde varsa onu almak (daha ucuz ise tabi) daha mantıklı değil midir?

Sadece beyaz eşya değil, tv ler için de geçerli sanırsam. Arkasına VPAZ ibaresi varsa made in Manisa olması gerek.

Pitbull bilir bu işleri aslında👍
Pitbull Pitbull

Geri
Üst Alt