NeIstersen izle, markette cepten bağlanıp markette dolaba bakıp eksikleri görebilir küçük yada büyük buz üretiyor, soğuk su her daim. Arkada şebekeden su girişi var vs ?
Vardır illaki, tl hesabı bakarsak birsey alamayız korkudan. Zira sadece mutfak, dolaplar, tezgah vs 13bin euro. O yüzden TL ye çevirmeden düşünüyoruz?Ne var bunda ,ben de yaparım bunu ,yapıştır kapağa bir tablet olsun sana android(li) buzdolabı
Şaka bir yana bizim buralarda varmıdır acaba bundan,fiyatı 2450€ mu,sizin parayla bu kadarsa , bizde 10*2450
Olsun ben bir de emekli maaşımla hesaplıyorum ,bırak çevirmeyiVardır illaki, tl hesabı bakarsak birsey alamayız korkudan. Zira sadece mutfak, dolaplar, tezgah vs 13bin euro. O yüzden TL ye çevirmeden düşünüyoruz?
Güzel günler göreceğiz diyelim ?Olsun ben bir de emekli maaşımla hesaplıyorum ,bırak çevirmeyi
Ama zaten yazdım ,sizin parayla diye ,bize gelene kadar tl olarak kaça geliyor sevgili Akigo35 ohoooo
Çalışan her mekanizma bozulma ihtimali taşır. Satın alma fırsatınız, imkanınız varken, hayatınızı daha kolay hale getirecek ev aletleri alınabilir. Ben teknolojiyi takip edenler icin bilgi amaçlı ekledim. Ona bakarsak forumda hergun yüzlerce basit cihazların arızaları ile ilgili konular açılıyor. Arıza kaçınılmaz birsey her alet için ?Ne kadar çok özellik o kadar sorun riski
Estağfurullah tartışma amaçlı algılamadim?bence buda işini fazlasıyla yapıyor, sürekli soğuk su, buz, her an dolaba ulaşabilmek ne var ne yok görmek güzel birsey. ?Tartışma olsun diye yazmadım fakat ben her aletin kendi alanında uzman olması taraftarıyım. Buzdolabı kendi işini yapsın