samsung a21s( LineageOS) Andrid 15 custom rom.Arkadaşlar bizzat kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
Fakat stock roma geçilmiyor veya ben beceremedim.Bu romu kuracak arkadaşlara şunu belirteyim:
Kesinlikle mesuluyet kabul etmem ben 2 gün uraşlar sonucu kurabildim.
önce 12 custom kurdum bankalara giremedim rotlu diyordu geri stock roma döneyim dedim dönemedim
velhasıl LineageOS sitesinde daha yeni rom yayınlanmış ve hemen yükledim bankalar vs hepsi süper.saygılar sevgiler
Kurulum:google çeviri
1) Bu çok önemlidir.OEM Kilidini Açma ve USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin.
2) İndirme modunu yeniden başlatın (telefonu kapatın, pc'ye takın, ses seviyesini yukarı tutun ve ses seviyesini düşürün)
3) recovery.tar paketini yükleyin ve kurtarmaya yeniden başlatın
4) Kurtarma sırasında Verileri Biçimlendirme
5) Yeniden Başlatma Sistemi!
TWRP
TWRP yi odin ile yükleyin resimdeki gibi trp yi yükleyince telefonu twrp üzerinden formatlayıp tekrar recovery modda açın bilgisayardan rom ve gapps doyalarını harici belleğe atın harici yoksa telefon formattan sonra telefon belleğine atın.
R
.
Fakat stock roma geçilmiyor veya ben beceremedim.Bu romu kuracak arkadaşlara şunu belirteyim:
Kesinlikle mesuluyet kabul etmem ben 2 gün uraşlar sonucu kurabildim.
önce 12 custom kurdum bankalara giremedim rotlu diyordu geri stock roma döneyim dedim dönemedim
velhasıl LineageOS sitesinde daha yeni rom yayınlanmış ve hemen yükledim bankalar vs hepsi süper.saygılar sevgiler
Kurulum:google çeviri
1) Bu çok önemlidir.OEM Kilidini Açma ve USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin.
2) İndirme modunu yeniden başlatın (telefonu kapatın, pc'ye takın, ses seviyesini yukarı tutun ve ses seviyesini düşürün)
3) recovery.tar paketini yükleyin ve kurtarmaya yeniden başlatın
4) Kurtarma sırasında Verileri Biçimlendirme
5) Yeniden Başlatma Sistemi!
TWRP
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TWRP yi odin ile yükleyin resimdeki gibi trp yi yükleyince telefonu twrp üzerinden formatlayıp tekrar recovery modda açın bilgisayardan rom ve gapps doyalarını harici belleğe atın harici yoksa telefon formattan sonra telefon belleğine atın.
R
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: