- 23 Kas 2017
- 20,945
Merhaba arkadaşlar!
Bugün Samsung 860 EVO 250 GB SSD incelemesi ile karşınızdayım.
Bildiğiniz üzere daha önce ADATA firmasının SU650 120GB modeli ile SSD dünyasına adım atmıştım.
Şimdi Cuma günü indirimi sayesinde 860 EVO'ya terfi etmiş bulunmaktayım.
Ürünü Hepsiburada'dan 319 TL'ye aldım.
Şimdi ürünü incelemeye geçelim;
Ürünümüz oldukça sade ve minik bir paketle gelmekte:
Kutuyu açtığımızda kullanım kılavuzu ve ürün bizleri karşılamakta. (Ürün kılavuzun altında.)
Garanti belgesi paketin alt tarafından çıkıyor. EVO ailesi modelleri 5 yıl Samsung garantilidir. (PRO ailesi modelleri ise 10 yıl garantili.)
Ürün testlerini kendi dizüstü bilgisayarımda, işletim sistemini vs. bu diskin kendisine kurarak gerçekleştirdim.
(Benchmark testleri genelde ikinci disk konumunda gerçekleştirilmekte.)
Ürüne sistemi ve yazılımlarımı yükledikten sonra Samsung'un SSD'leri için hazırlamış olduğu Samsung Magician yazılımını yükledim.
Ürün güncel firmware ile gelmemişti ve firmware güncellemesi yapmıştım.
Yazılım sizden güncel firmware'i indirdikten sonra bilgisayarınızı kapatmanızı isteyecek, bilgisayarınızı tekrar çalıştırdığınızda güncel firmware SSD'nizde yüklü olacaktır.
Gelelim ürün testine;
Ürün testleri Intel İ3 4005U işlemci, 6 GB (4+2) 1600 MHz DDR3L RAM, Windows 10 1809 üzerinde en güncel yonga seti sürücüleri yüklü şekilde gerçekleştirilmiştir.
Aşağıdaki performans testleri
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
8 GB
12 GB
16 GB
32 GB
50 MB
100 MB
500 MB
1 GB
2 GB
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
1 GB
3 GB
5 GB
10 GB
Bugün Samsung 860 EVO 250 GB SSD incelemesi ile karşınızdayım.
Bildiğiniz üzere daha önce ADATA firmasının SU650 120GB modeli ile SSD dünyasına adım atmıştım.
Şimdi Cuma günü indirimi sayesinde 860 EVO'ya terfi etmiş bulunmaktayım.
Ürünü Hepsiburada'dan 319 TL'ye aldım.
Şimdi ürünü incelemeye geçelim;
Ürünümüz oldukça sade ve minik bir paketle gelmekte:
Kutuyu açtığımızda kullanım kılavuzu ve ürün bizleri karşılamakta. (Ürün kılavuzun altında.)
Garanti belgesi paketin alt tarafından çıkıyor. EVO ailesi modelleri 5 yıl Samsung garantilidir. (PRO ailesi modelleri ise 10 yıl garantili.)
Ürün testlerini kendi dizüstü bilgisayarımda, işletim sistemini vs. bu diskin kendisine kurarak gerçekleştirdim.
(Benchmark testleri genelde ikinci disk konumunda gerçekleştirilmekte.)
Ürüne sistemi ve yazılımlarımı yükledikten sonra Samsung'un SSD'leri için hazırlamış olduğu Samsung Magician yazılımını yükledim.
Ürün güncel firmware ile gelmemişti ve firmware güncellemesi yapmıştım.
Yazılım sizden güncel firmware'i indirdikten sonra bilgisayarınızı kapatmanızı isteyecek, bilgisayarınızı tekrar çalıştırdığınızda güncel firmware SSD'nizde yüklü olacaktır.
Gelelim ürün testine;
Ürün testleri Intel İ3 4005U işlemci, 6 GB (4+2) 1600 MHz DDR3L RAM, Windows 10 1809 üzerinde en güncel yonga seti sürücüleri yüklü şekilde gerçekleştirilmiştir.
Aşağıdaki performans testleri
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sürümü üzerinde gerçekleştirilmiştir.1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
8 GB
12 GB
16 GB
32 GB
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için