Fevkelade1i
Yeni Üye
- 14 Kas 2020
- 14
- 29
Arkadaşlar, televizyon şu an indirimde ve 3 taksit seçeneği var. Bu model hakkında detaylı bir bilgi bulamıyorum. Menü ve kanal geçiş hızları nasıl, güneş ışığı veya odadaki tavan ışığı ekrana yansıyor mu, VA panel olması sebebiyle renk kalitesinin doygunluğu yeterli mi, ses kalitesi tatmin edici mi, karanlık veya aydınlık bir ortamda izlerken renk kalitesi nasıl olur ve bu fiyat bandında alabileceğim, tavsiye edeceğiniz başka bir televizyon var mı?
Benim için en önemli kısım görüntü kalitesi, ses kalitesi, ekranda yansıma olmaması(akşam dizi izlerken tavandaki lambayı ekranın ortasında izlemek veyahut öğlen güneş vururken ekranda hiçbir şey görememek gerçekten sinir bozucu) ve kanallar ile menüde gezinirken aradaki bekleme süresinin az olması. Uygulamalar kısmını Android Box ile toparlarız, o önemli değil.
Benim için en önemli kısım görüntü kalitesi, ses kalitesi, ekranda yansıma olmaması(akşam dizi izlerken tavandaki lambayı ekranın ortasında izlemek veyahut öğlen güneş vururken ekranda hiçbir şey görememek gerçekten sinir bozucu) ve kanallar ile menüde gezinirken aradaki bekleme süresinin az olması. Uygulamalar kısmını Android Box ile toparlarız, o önemli değil.