LİMAN
Aktif Üye
- 2 Nis 2018
- 244
- 54
Stokta yok görünüyor.İ
Ellerinde olmayan televizyonu kendi resmiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.satmayı biliyorlar ama
Stokta yok görünüyor.İ
Ellerinde olmayan televizyonu kendi resmiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.satmayı biliyorlar ama
Şimdi kontrol ettim ve haklısınız "Stoğa gelince haber ver" ibaresi var ancak işin ilginci ben baktığım sırada o ibare yoktu.Stokta yok görünüyor.
Amazon hakkında bile şikayet gördüğümüze göre; müşteri hizmetlerini bir kenara koyup babanızdan başkasına inanmayın Şaka bir yana o serinin 55” olanını kullanıyorum,çok kaliteli bir tv.Sonuç olarak beni 2 hafta daha beklettikten sonra eşlenik ya da üst bir model televizyon da veremediklerinden bugün fatura tutarının iadesisi yaptılar.
Başıma gelenlerden sonra marka seçimi konusunda baya kararsız kaldım Sony 75XH9096 almayı planlıyorum acaba herhangi bir aksilikte sony nin müşteri hizmetlerinin tutumu nasıldır
M MugenAmazon hakkında bile şikayet gördüğümüze göre; müşteri hizmetlerini bir kenara koyup babanızdan başkasına inanmayın Şaka bir yana o serinin 55” olanını kullanıyorum,çok kaliteli bir tv.