Tekrar Merhaba 12 Ağustos gece sipariş verdiğim Samsung 65Bu8500 TV'yi 18 Ağustosta mağazadan teslim aldım 19 Ağustosta servis gelip kurulumunu yaptı bu model karma panel olduğu için mediamarkt çalışanına sorduğumda genelde va panel geliyor ips çıkmıyor demişti bana ürün depodan geldiği için değiştirme şansımda yoktu kurulum servis elemanına sorduğumda net bir cevap veremedi ips panel dedi ben ekrana vurduğumda ışık yaymasından dolayı bu va panel diyince oda emin olamadı ben piksel testi yap demesem sanırım yapmayacaktı rica minnet yalandan bir test yaptı ekranda bir toz tanesi var dedi ama camda değil perdenin içinde dedi sağ orta kısımda kalıyor (fotolarını ekliyorum) gündüz tvden bir şey fark edilmiyor tabi siyah hariç bütün renklerde gözüküyor onun dışında başka bir sorun yok dedi ölü piksel en az 5 tane ve birbirine yakın olursa değişim olur dedi canlı piksel 1 tane bile olması yeterli dedi. bende akşam karanlıkta tekrar kontrol edeceğim dedim servis gitti.
sizce bu toz mu değişim yapmama gerek var mı yoksa servise giderse temizleyip öylemi gönderirler yoksa daha kötüsümü gelir bilemiyorum şu an.
Tam panel bilgisini nasıl öğrenebilirim?
@Adem Helvacı
@fikoloji
@İlteriş Yılmaz
W
@Winston