Samsung 55NU8000 Premium 4K TV ACİL DESTEK

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
Öncelikle merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum.Bir televizyon arayışı içindeydim ve bugün Samsung 55nu8000 modelini almış bulunuyorum.Buna uygun televizyon ünitesi bakıyorum linkikteki televizyon ünitesini beğendim ölçülerine baktığımda derinlik hariç bütün ölçüleri uyuyor arkadaşlar tv'nin ayaklı derinliği 32cm gözüküyor internette.Almak istediğim televizyon ünitesinin ise derinliği 30 cm gözüküyor bu durum bize bir sıkıtnı yaratırmı acaba arkadaşlar.Bu konuda acil desteklierinizi bekliyorum.Çok uçuk fiyatlı olmucak şekilde tv ünitesi tavsiyelerinizede açığım.32cm ayağıyla birlikte televizyonun derinliği , ünitenin derinliği ise 30 cm ne düşünüyorsunuz bu durum bize sıkıntı çıkarırmı derinlikten kasıt tam olarak nedir cahilliğime verin lütfen :) Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar diliyorum..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
tv en ufak temasda arka yada one devrilmemesi icin hicbir neden yok.

uniteyi begendiyseniz 60tl satilan hareketli aski paratiyla duvara asarsaniz.
hem gorselligi hemde guvenligi saglamis olursunuz

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
DTS desteği olmayınca hiç mi film izleyemeyiz, yoksa bazı türler için mi geçerli söylediğiniz? Biraz açıklama yapabilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aldığınız ürün 8000 mi 8500 mü?
tv en ufak temasda arka yada one devrilmemesi icin hicbir neden yok.

uniteyi begendiyseniz 60tl satilan hareketli aski paratiyla duvara asarsaniz.
hem gorselligi hemde guvenligi saglamis olursunuz

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim duvardaki görüntü açıkçası pek hoşuma gitmediği için tv ünitesi almak istiyorum devlet memuruyum lojmanda ikametgah ediyorum o yüzden de çok pahalı tv ünitesi istemiyorum.Devrilir mi diyorsunuz birde yaramaz 3-4 yaşında yiğenimiz var aslında ama kafam baya karıştı :( kararsızım sizin anlıyacağınız

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
Tabikide ilgili resimler ekte mevcut bu arada sizin dediğiniz harketli askı aparatı 60 tl olan nerede bulabiliriz Sota Sota

197f82fe71bfaa93f.jpg
291c6547663af0d87.jpg
3c25f40207da4563b.jpg
4c02a62bbf99fb0c0.jpg

mumkunse tv ayaginin resmini atabilirmisiniz.

Ne diyorsunuz üstad bu arada konuyla alakası yok ama sanırım adanada yaşıyorsunuz bende mersinde ikametgah ediyorum kısmet olursa yolunuz buraya düşerse çay kahve yemek mutlaka görüşelim isterim :)

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
A Arcag, eyvallah tesekkur ederim.
gunicerisinde ordaydim :kiskis

onkisimindaki çıta unitenin disinda/tam bitiminde kalacagi icin bence risk tasiyor.
hele evdeki kucuk cocuk varken
risk dahada fazla.
benim tvler yaklasik 70cm yukarida duvara monte ekran komple parmakizi
burdan cikarimda bulunun.

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
A Arcag, eyvallah tesekkur ederim.
gunicerisinde ordaydim :kiskis

onkisimindaki çıta unitenin disinda/tam bitiminde kalacagi icin bence risk tasiyor.
hele evdeki kucuk cocuk varken
risk dahada fazla.
benim tvler yaklasik 70cm yukarida duvara monte ekran komple parmakizi
burdan cikarimda bulunun.

Ne zaman dersen başkan çay kahve yemek emrinde :) Tv alımında sizi çok uğraştırdık şimdide sehpada uğraştırıyoruz az kahrımızı çekmiyorsunuz :)

şöyle bir ürün buldum buna ne diyorsun derinlik olarak daha yüksek bu açıklamada da 170 ekrana kadar uygun olduğu yazıyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Öncelikle merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum.Bir televizyon arayışı içindeydim ve bugün Samsung 55nu8000 modelini almış bulunuyorum.Buna uygun televizyon ünitesi bakıyorum linkikteki televizyon ünitesini beğendim ölçülerine baktığımda derinlik hariç bütün ölçüleri uyuyor arkadaşlar tv'nin ayaklı derinliği 32cm gözüküyor internette.Almak istediğim televizyon ünitesinin ise derinliği 30 cm gözüküyor bu durum bize bir sıkıtnı yaratırmı acaba arkadaşlar.Bu konuda acil desteklierinizi bekliyorum.Çok uçuk fiyatlı olmucak şekilde tv ünitesi tavsiyelerinizede açığım.32cm ayağıyla birlikte televizyonun derinliği , ünitenin derinliği ise 30 cm ne düşünüyorsunuz bu durum bize sıkıntı çıkarırmı derinlikten kasıt tam olarak nedir cahilliğime verin lütfen :) Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar diliyorum..

2 cm nedeniyle TV aşağı düşmez fakat tavsiyem TV'yi standa duvar aparatı ile monte etmenizdir. Ama ağırlık nedeniyle mobilya 1-2 derece öne eğilebilir. Biz de eğildi çünkü. (Kullandığımız stand sizin alacağınız stand ile aynı değil tabi, üründen ürüne fark edebilir. )

Güncelleme : Sizin stand bizimki gibi değilmiş. Aparat alıp duvara taktırın derim.
Hem TV istediğiniz yükseklikte olur, hem de temizlik yaparken tv düşürme gibi dertler olmaz.

TV'yi duvara taktırırken boynunuz yukarı veya aşağı eğik kalmayacak seviyede taktırın derim. (Yani tam göz hizanıza.)

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
2 cm nedeniyle TV aşağı düşmez fakat tavsiyem TV'yi standa duvar aparatı ile monte etmenizdir. Ama ağırlık nedeniyle mobilya 1-2 derece öne eğilebilir. Biz de eğildi çünkü. (Kullandığımız stand sizin alacağınız stand ile aynı değil tabi, üründen ürüne fark edebilir. )

Güncelleme : Sizin stand bizimki gibi değilmiş. Aparat alıp duvara taktırın derim.
Hem TV istediğiniz yükseklikte olur, hem de temizlik yaparken tv düşürme gibi dertler olmaz.

TV'yi duvara taktırırken boynunuz yukarı veya aşağı eğik kalmayacak seviyede taktırın derim. (Yani tam göz hizanıza.)

Öncelikle yorum için çok teşekkür ederim , duvara taktırmak istemiyorum işin açığı bence çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor derinliği daha yüksek bir ürün buldum bu ürün hakkında düşünceniz nedir bu ürüne rahatlıkla olur sanırım

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Öncelikle yorum için çok teşekkür ederim , duvara taktırmak istemiyorum işin açığı bence çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor derinliği daha yüksek bir ürün buldum bu ürün hakkında düşünceniz nedir bu ürüne rahatlıkla olur sanırım

Yan koltuklardan da izleyenler olacağı için büyük ekran bir tv yi ortalamanız daha iyi olur.
Bana kalırsa ihtiyacınız yoksa stand bile almayın. :hihi

A Çevrimdışı

Arcag

Yeni Üye
5 Ocak 2019
25
34
Peki bu haraketli olan duvara askı aparatını nereden bulabilirim Umut Barış Umut Barış Sota Sota Mümkünse 60 tl olanı :)

Adem Helvacı Ado üstad senin düşüncen nedir sence duvarım astırayım yoksa normal bir tv ünitesimi alayım az çok measajlarda belirttim herşeyi :)

Geri
Üst Alt