SAMSUNG 55NU7100 Nasıldır?

K Çevrimdışı

kaya3428

Yeni Üye
27 Kas 2019
6
44
SAMSUNG 55NU7100 55 inç televizyon uzun zamandır radarimda tavsiye edermisiniz şuan 3.550tl-4000tl fiyat aralığı var bu özelliklerde daha uygun fiyatve marka tavsiyeniz olurmu yoksa bu televizyon isabet olurmu bana tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkur ederim

C Çevrimdışı

cetinsalih

Yeni Üye
2 Ara 2019
35
29
Öncelikle televizyon hususunda kafa karışıklığı sebebiyle bir üründe sabit kalamayıp satın alamadığımı bildirir, yorumumu bu durumu göz önünde bulundurarak değerlendirmenizi rica ederim. Belirtmiş olduğunuz model kısa bir süre benim de radarıma girmiş fakat sonra çıkmıştır, ürün hakkındaki yorumlarım aşağıdaki gibidir;

Samsung Türkiye'nin sayfasındaki ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarının derlemesi şu şekilde;
  • Genel Puan: 2,8
  • Bluetooth yok.
  • Akıllı TV özellikleri zayıf, arayüzü sıkıntılı.
  • Akıllı kumanda desteklemiyor.
Samsung'un 55RU7100 cihazı NU7100'den daha güçlü ve daha çok satan bir modeli. RU7100 modelinden en ayırt edici özelliği ayakları olan RU7105 ve RU7090 modellerini de aklınızda bulundurun isterim. Televizyon ayağının sizin için önemini bilemem fakat nezdimde bir ehemmiyeti bulunmamakta. RU7100 modeli Kasım ayının başında 3800-4000 lira bandında dolaştı, şuan ise 4500 bandında. Fakat tekrar düşeceğini düşünmekteyim.

Samsung haricinde bu bütçeye uygun senin alacağın ürün ne olurdu derseniz de;
LG 55UM7100PLB modeli olurdu. Şuan için (02/12/2019) 3825 lira fiyatı var. Ayrıca akıllı kumanda desteği var. LG mağazalarında sıkı pazarlıkla 200 liraya, internetten ise 150 liraya akıllı kumanda sahibi olup Türkçe komut rahatlığı ile Smart TV kullanıcısı olabiliyorsunuz. Ayrıca Samsung RU7100'den daha gerçekçi renkler verdiğini düşünmekteyim.

Faydalı olabildiysem ne mutlu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü kıyaslaması yapabilmeniz açısından kendi çekimim olan bir videoyu paylaşmak istiyorum.
Sağ Üstte yer alan model: Samsung 55RU7105 (takip ettiğiniz model ile görüntü bakımından aynı)
Sol Altta yer alan model: LG 55UM7100PLB (tavsiye ettiğim)

Ortam ışığının panelden yansıması ve renklerin gerçekliği hususlarında bahsini ettiğim modelin daha başarılı olduğunu ifade etmeliyim.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kaya3428

Yeni Üye
27 Kas 2019
6
44
bilgilerin için çok teşekkür ederim samsung lg arasindaydim zaten birazdaha aydınlanmış oldum

E Çevrimdışı

evolkany

Yeni Üye
22 Haz 2020
1
44
Merhaba,

LG, Samsung Philips arasında kaldım. Siz hangisini önerirrsiniz. Benim için uzun süreli kullanmak önemli olan. Alıpta 5-6 sene sonra bozulmasını istemiyorum.
Mesela 6 sene önce arkadaşla beraber samsung 48H6500 TV aldık. TV 4 yaşındayken ikimizde de kenarlarda gri alanlar oluştu.
Bir arkadaşda aynı modelin 40"'ni aldı. 7. senesi bir sorun yok.

Elektronik işi bir miktar şans işi, elbette bir garantisi olmaz. Fakat sizin önereceğiniz, Fiyat / performans/Ömür denkleminde bu üç modelden hangisini önerirsiniz. linklerini aşağıya ekliyorum.

Şimdiden teşekkürler,

Geri
Üst Alt