Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Videodaki ince ayrıntıyı bulup ilk yazana helalinden 50 lira
Bilgiye gerek yok aslında. Dikkatli seyreden, iyi bir görsel hafızaya sahip olan bulabilir.Hocam keşeke çekilişle versydiniz, sizin için videoyu izlerim ama konu ile ilğili bilği sahibi olmadıgım için 50 tl gitti
biliyorum hacam ,sizin otarz şeylere ihtiyacınız yok, ama çekiliş kısmını bir düşünün benceBilgiye gerek yok aslında. Dikkatli seyreden, iyi bir görsel hafızaya sahip olan bulabilir.
kasıtlı yapılmış bir şey değil söyleyeyim, ben de sonradan farkettiğim için spontane gelişti bakayım kimlerin dikkatini çekecek diye bilerek sordum
NOT: Siz böyle yazınca dikkatimi çekti. Video izlensin diye yapılacak ayak oyunlarından değil bu. Hiç işim olmaz öyle işler ile az çok tanımışsınızdır beni
Tespitler doğru ama kastettiğim o değilSamsung tvde Auo panel mi var
Elinde toz varken speaker bağlantısı sökmüşsün
Soldaki siyah parça?Buldum speaker larla ilgili soldaki siyah parçayı yerine takmamışsın ?
O senin dediğini çıtayı yükselterek yaparız. Bir de işin hukuki kısmını araştırayım sonra başıma iş çıkmasınbiliyorum hacam ,sizin otarz şeylere ihtiyacınız yok, ama çekiliş kısmını bir düşünün bence
Zaten bunlar tespit değildi ?Tespitler doğru ama kastettiğim o değil
Hangi tv de hangi pel yok ki
Speakerbox nerede ?
Abi hani o 11 yaşındaki elektronik meraklısı kardeşimizden bahsetmişsin ya videonun başında ona yollar mısın bayram harçlığı olsun Adem ve Özgür abisinden ?Özgür hemen iban paylaş kardeşim
TV nin hoparlörleri takmamışım
Eskiden soketini takmayı unuturdum, Şimdi komple hoparlör takmayı unutmuşum
İban konusunda ciddiyim