Samsung 55CU8000 TizenOS Smart Tv

V Çevrimdışı

VedatYasin

Yeni Üye
2 Ocak 2024
5
29
Merhaba arkadaşlar Tizen işletim sisteminde maalesef İnat Box yüklenmiyor işletim sistemi sebebiyle. Tavsiye edebileceğiniz bir platform var mı bu tarzda? Geçmiş konulara baktım ama bir çözüm bulunamamış. Reklamsız YouTube bile olsa kâfi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tizen linuxtur zaten, linux olduğundan dolayı android apk ları yüklenmez diye biliyorum, aslında her iki işletim sistemi de linux :) Ben linux kullanıcısı olarak laptopuma apk kuramadım( android emülatörler hariç) ,fakat bazı yerlerde önceden tizen işletim sistemine kuruluyor gibi şeyler okudum, belki de ben yapamamışımdır,fakat şahsi düşüncem maalesef kurulmazdır,dediğin uygulamanın web sürümü varsa ve yazılım da destekliyorsa web üzerinden olabilir :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tizen linuxtur zaten, linux olduğundan dolayı android apk ları yüklenmez diye biliyorum, aslında her iki işletim sistemi de linux :) Ben linux kullanıcısı olarak laptopuma apk kuramadım( android emülatörler hariç) ,fakat bazı yerlerde önceden tizen işletim sistemine kuruluyor gibi şeyler okudum, belki de ben yapamamışımdır,fakat şahsi düşüncem maalesef kurulmazdır,dediğin uygulamanın web sürümü varsa ve yazılım da destekliyorsa web üzerinden olabilir :ok
Sunny böyle anlatmış zamanında :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Benim tek hatırladığım Tizen' in bir dönem uygulama ile ilgili bir açığı vardı ve adb komutlarıyla yüklenebiliyordu. Ancak şu anda o açık kapandı diye biliyorum ve şu an için araştırmadan net konuşmam doğru olmaz. Ancak forumdan üyelerimizden bilen varsa yardımcı olacaklardır.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Benim tek hatırladığım Tizen' in bir dönem uygulama ile ilgili bir açığı vardı ve adb komutlarıyla yüklenebiliyordu. Ancak şu anda o açık kapandı diye biliyorum ve şu an için araştırmadan net konuşmam doğru olmaz. Ancak forumdan üyelerimizden bilen varsa yardımcı olacaklardır.
Wawww, adb ile tizene android mi yükleniyormuş :alala Onun için çok tutuldu bu tizen desene :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Wawww, adb ile tizene android mi yükleniyormuş :alala Onun için çok tutuldu bu tizen desene :kiskis
Öyle bir gariplik vardı. Ya bütünleşik emulasyon gibi birşey vardı ya da ben olayı çok yanlış anladım. Dediğim gibi tamamen araştırmadım ama birşeyler var.

Düzeltiyorum. Tizen yapısı tamamen tpk tabanlı. (Gerçekten apk'nın karşılığı Tizen' de tpk.) Dolayısıyla adb de tdb' dir sanırım. :haha

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Öyle bir gariplik vardı. Ya bütünleşik emulasyon gibi birşey vardı ya da ben olayı çok yanlış anladım. Dediğim gibi tamamen araştırmadım ama birşeyler var.

Düzeltiyorum. Tizen yapısı tamamen tpk tabanlı. (Gerçekten apk'nın karşılığı Tizen' de tpk.) Dolayısıyla adb de tdb' dir sanırım. :haha

Hımm, eğer uygulama web tabanlıysa "evet" ama apk ise "evet" değil ,gerçi konuya hakim değilim açıkçası :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

Huawei'nin Harmony OS'u gibi bence.
O da APK'yi muhtemelen emulatörüyle çalıştırıyor.
Huawei'nin çok güzel cihazları var da OS'una güvenemiyorum.
En basiti bankacılık uygulamaları devam etmezse öylece ortada kalırım.
Windows Phone alan tayfa gibi yok fiyatına satmak zorunda kalırım.
Konu dışı olacak ama bir zamanlar Blackberry Z30'a fena yükselmiştim, geliştirme süreci bitirildi.
Windows Phone'da çok güzel kameralı Nokia telefonlar vardı, onları da alana kadar Windows Phone bitti. :sirit

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Huawei'nin Harmony OS'u gibi bence.
O da APK'yi muhtemelen emulatörüyle çalıştırıyor.
Huawei'nin çok güzel cihazları var da OS'una güvenemiyorum.
En basiti bankacılık uygulamaları devam etmezse öylece ortada kalırım.
Windows Phone alan tayfa gibi yok fiyatına satmak zorunda kalırım.
Konu dışı olacak ama bir zamanlar Blackberry Z30'a fena yükselmiştim, geliştirme süreci bitirildi.
Windows Phone'da çok güzel kameralı Nokia telefonlar vardı, onları da alana kadar Windows Phone bitti. :sirit
Bende öyle düşünüyordum. Ancak gerçekten Android benzeri bir ekosistem yaratmışlar ancak devamı gelmedi. Tamamen tercih edilirlik ile alakalı diye düşünüyorum. Harmony OS' te tercih edilmezse (Ki çoğu kaynağı kapatan, bootloader kilidini paralı veren ve bir süre sonra vermeyen huawei' yi hayatta sevmem.) sonu aynı olacak gibi görünüyor.

V Çevrimdışı

VedatYasin

Yeni Üye
2 Ocak 2024
5
29
Elbette yüklenemez İnat Box android tabanlı bir sistem kök 'e indiğimizde ortaya çıkıyor tpk uzantılı inat boxta bulamayacağımız için benzerini aramaktayım ıp tv'ler var ama onlar dan anlamıyorum ve ücretleri bana yüksek geliyor. 🙂

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Elbette yüklenemez İnat Box android tabanlı bir sistem kök 'e indiğimizde ortaya çıkıyor tpk uzantılı inat boxta bulamayacağımız için benzerini aramaktayım ıp tv'ler var ama onlar dan anlamıyorum ve ücretleri bana yüksek geliyor. 🙂
Şimdilik IPTV haricinde inatbox olacağını sanmıyorum açıkçası, onun da olması için yapımcısının html+java tabanlı derlemesi(kabaca yazdım) lazım ki tvye yüklenebilsin :ok

Geri
Üst Alt