Samsung 55AU7200 Tizen TV Hakkında

Z Çevrimdışı

zedayden

Yeni Üye
12 Ara 2021
2
24
Arkadaşlar Samsung 55AU7200 55'' sipariş vermek üzereyim ama çok arada kaldım Tizen TV hakkında. Tarayıcıya güncelleme gelmediği için sitelere girmediğini ve uygulamaları kısıtlı olduğu yorumlarını okuyorum. TV'den beklentilerim uzun süreli kullanımda sorun çıkarmayacak, interneti ve uygulamaları (Netflix, Twitch ve YouTube vb.) Sorunsuz kullanmak. Güncel kullananlar aydınlatabilirse çok iyi olur yoksa diğer Vestel TV'yi(Vestel 65U9500 65'') alacağım sanırım. Ya da beklentilerimi karşılayacak max 8500 TL önerileriniz varsa bekliyorum.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
İşin içine tarayıcı giriyorsa hiç birisi tam performans garanti edemez.
Netlfix, YouTube vs zaten lisanslı işleyen sistemler olduğu için üreticilerin de korsana destek vermeye gönülleri razı değil.

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İşin içine tarayıcı giriyorsa hiç birisi tam performans garanti edemez.
Netlfix, YouTube vs zaten lisanslı işleyen sistemler olduğu için üreticilerin de korsana destek vermeye gönülleri razı değil.

Katılıyorum. Android tv lerde dahi çok ama çok stabil çalışmıyor tarayıcı olayı..

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Katılıyorum. Android tv lerde dahi çok ama çok stabil çalışmıyor tarayıcı olayı..
Çalışamaz bence yine de. Donanım iyi olması gerek çünkü. Bir de web siteleri bilgisayara göre tasarlanıyor. En fazla mobil veya tablete göre uyarlaması olur. Yine de arkada çalıştıracağı kod fazla, eskiye göre, o yüzden web siteleri (reklamlar vs eklenince) performans sorunu yaşatabiliyor. En sağlıklısı bilgisayardan girmek.

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Çalışamaz bence yine de. Donanım iyi olması gerek çünkü. Bir de web siteleri bilgisayara göre tasarlanıyor. En fazla mobil veya tablete göre uyarlaması olur. Yine de arkada çalıştıracağı kod fazla, eskiye göre, o yüzden web siteleri (reklamlar vs eklenince) performans sorunu yaşatabiliyor. En sağlıklısı bilgisayardan girmek.

Aynen Umut hocam. Bannerlerdi arkada calisan html5 tabanli yanar doner reklamlardi asiri yuk bindiriyor. Televizyonda tarayici olayi hikaye biraz. Dediginize katiliyorum. Eger ekran yansitma varsa yansitip kullaniyorum. Diger turlu zaten munkun olmuyor dolasmakta icerige ulasmakta

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Bu tv hakkinda detayli inceleme yapabilen varmi örnek samsung musteri hizmetleri au7000 65 inç icin 8gb derken 7200 icin 4 gb dior musteri hizmetleri farki nedir au7000 ile

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
431
samsungun kendi internet browserı var iyi çalışıyor ama online film sitelerinde mouse olan imlecini bir türlü kaybettiremedim bir gidip geliyor :)

Geri
Üst Alt