Hocam komşularda trt 4k yayın alan varsa sizdede vardır. akrep2018 verdiği frekansları girmenize rağmen çıkmıyorsa içerideki kablolarınızda problem olması yüksek muhtemel.Televizyon yeni teşekkür ederim.
Merkezi sistem olduğundan çanağa ulaşma şansım maalesef yok.
Manuel ekleme kısmı da pasif TGKS aktif ondan mı bilemedim.
Akşam çocuklarla ders, oyun fastı bitince bakalım biraz daha kurcalamak lazım.
Aynen emmi, anten ince ayar istiyor olabilir.Bakabiliyorsan sinyal seviyelerine bak,düşük ise ayarlatmanız lazım(farklı alıcıda denemelisin)
Ben tv ve uydu alıcılarımda Tkgs'yi kapalı tutarım,çünkü kanalları o kafasına göre sıralıyor.Ben kanalları kendi isteğime ve sayıya göre sıralıyorum,yeni kanal geldiği zaman istersem ekliyorum,kapanan kanalları siliyorum.Kanal listemizde seyrettiğimiz en fazla 20-30 kanal bırakıyorum.
Ben(biz) hiç kullanmam tkgs ,uydu kısmında sayılı kanal var zaten,ya 5 ya 6 ,diğer taraf kablo tv ,onda da sinema+belgeseller ve bir iki kanalBen tv ve uydu alıcılarımda Tkgs'yi kapalı tutarım,çünkü kanalları o kafasına göre sıralıyor.Ben kanalları kendi isteğime ve sayıya göre sıralıyorum,yeni kanal geldiği zaman istersem ekliyorum,kapanan kanalları siliyorum.Kanal listemizde seyrettiğimiz en fazla 20-30 kanal bırakıyorum.