Samsung 50ru7440 İncelemesi

M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
Sayın Arkadaşlar uzun bir sürecin sonunda Samsung 50 ru 7440 aldım. Bu süreçte yorumlarını esirgemeyen Adem Bey, Can Bey, Umut Bey ve değerli forum arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah burada bu TV ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.

Burada ilk sıkıntım şu oldu.

Maalesef TV kutusu üzerinde assambled in TURKEY yazıyor. Bu konu daha önce konuşulmuş. Adem bey çok eleştirmişti. Bu sebeple biraz canım sıkıldı. Bu sebeple iki arada Bi derede kaldım. Bir tarafım diyor Samsung garantisi var boşver diyorum. Bilemiyorum. Daha önce bu konuyla ilgili görüşler belirtildi.
Sizce iade edeyim mi?

IMG_20200402_160352.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw arkadaş ne yazacak dı yani Made in USA olsa veya Japan olsa ne değişirki!
aldığın mal TV yaw,bunu bir tek Çin üretiyor artık,birileri de parçaları montajlıyor ki ilk
CKD üretim de Çin yaw,sen üç-beş parçayı topluyorsun al tarafı:haha

çoğu insan evde bile toplar bunları! "kit" olarak satsalar,millet evde toplasa,üstelik çok daha
ucuza gelecek maliyet!

takılmayın bu ayrıntılara,Garantisi varmı ona bakın ayrıca Garantiyle de bitmiyor,bir de
bu garantiyi veren nasıl birisi ona bakmak lazım!

aç kullan kardeşim güle güle kullan,takacak başka şeyler bul kendine,bak virüs geldi ona tak mesela:kiskis

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Konuyu okudum hiç açmadıysanız kutuyu iade edin
Bu tv on numara çalışsa bile sizin içiniz rahat etmeyecektir

H Çevrimdışı

hadeka

Aktif Üye
7 Eki 2019
158
Konuyu okudum hiç açmadıysanız kutuyu iade edin
Bu tv on numara çalışsa bile sizin içiniz rahat etmeyecektir
Samsunglarin çoğu bu sekilde Türkiye montajlı, Teknosanın, vatanın sitesinde de yerli üretim diye belirtilmiş, benim yeni aldığım 55ru7400 de Türkiye montaj, ben bir olumsuzluğunu görmedim, ışık sızması yok, bulutlanma yok, ölü pixel yok, görüntü gayet güzel, ben memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsunglarin çoğu bu sekilde Türkiye montajlı, Teknosanın, vatanın sitesinde de yerli üretim diye belirtilmiş, benim yeni aldığım 55ru7400 de Türkiye montaj, ben bir olumsuzluğunu görmedim, ışık sızması yok, bulutlanma yok, ölü pixel yok, görüntü gayet güzel, ben memnunum.
Ben almadan önce de belirtilen konuyu okumuştum.

M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
Değerli Arkadaşlar,

TV yi Servise kurdurdum.
Servis tv testlerinde isteğim üzere yaptılar.
Daha sonra yine Adem beyin paylaştığı test uygulamasıyla telefonumdan da yaptım. Şükür bir sıkıntı yok.

TV görüntü olarak ses olarak benim için gayet yeterli.
Kanal geçişleri güzel. Kumandası küçük, şık ve işlevsel.
İnternette yazı yazarken belki klavyeye ihtiyaç duyabilirsiniz ama ben duymadım.

Kumanda üzerinde İnternet tarayıcı, neftlix ve kendi video uygulamasının tuşu var.

Smart uygulamalarda şöyle bir sıkıntı var.
Evin WiFi bağlantısıyla uygulama yükkeyemedim.
Telefonumun internnetini paylaşınca yükleyebildi.
Servis geldiğin de de yapamayıp bu şekilde yapmıştı. O zaman akıl edip soramadım.
Bu konuyla ilgili şikayetvar da da şikayetler var. Samsung u Bi arayıp soracağım.
Şimdilik bu kadar. Sorusu olan olursa deneyimlerim çerçevesinde yardımcı olabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Değerli Arkadaşlar,

TV yi Servise kurdurdum.
Servis tv testlerinde isteğim üzere yaptılar.
Daha sonra yine Adem beyin paylaştığı test uygulamasıyla telefonumdan da yaptım. Şükür bir sıkıntı yok.

TV görüntü olarak ses olarak benim için gayet yeterli.
Kanal geçişleri güzel. Kumandası küçük, şık ve işlevsel.
İnternette yazı yazarken belki klavyeye ihtiyaç duyabilirsiniz ama ben duymadım.

Kumanda üzerinde İnternet tarayıcı, neftlix ve kendi video uygulamasının tuşu var.

Smart uygulamalarda şöyle bir sıkıntı var.
Evin WiFi bağlantısıyla uygulama yükkeyemedim.
Telefonumun internnetini paylaşınca yükleyebildi.
Servis geldiğin de de yapamayıp bu şekilde yapmıştı. O zaman akıl edip soramadım.
Bu konuyla ilgili şikayetvar da da şikayetler var. Samsung u Bi arayıp soracağım.
Şimdilik bu kadar. Sorusu olan olursa deneyimlerim çerçevesinde yardımcı olabilirim.

Kumanda Bluetooth kumanda mı? Fotoğrafını atabilir misiniz?

Geri
Üst Alt