sahibinden.com dan bir dolandırıcı uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ofis76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ofis76

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 1
ofis76
Merhaba Dostlar,
teknoseyir üyelerinden bir arkadaşımız sahibinden.com üzerinden karşılıklı güvene dayalı bir alışveriş yapmış ve maalesef ürün eline geçmemiş ve şahsa ulaşamıyormuş.
olayın işleyişi ve ilan linkini veriyorum. şahıs Aydın, Kuşadası diye adres belirtmiş. Buraya yakın olanlarımız var nasılsa yakın diyerek boş bulunmayın.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba Dostlar,
teknoseyir üyelerinden bir arkadaşımız sahibinden.com üzerinden karşılıklı güvene dayalı bir alışveriş yapmış ve maalesef ürün eline geçmemiş ve şahsa ulaşamıyormuş.
olayın işleyişi ve ilan linkini veriyorum. şahıs Aydın, Kuşadası diye adres belirtmiş. Buraya yakın olanlarımız var nasılsa yakın diyerek boş bulunmayın.

nereye başvuru yapabilirim. diye yazmış herhalde sahinden comda adresi vardır istemeli yardım aksi halde sahinden com'da sorumlu olur araştırmadan önüne gelen alınmamalı. yoksa zararı sahibinden com öder galiba tam bilmiyom,bilen yazar
üstelik bak ne deniyor az buz para değilsede satan satamasın derim

lYd3s.png

Eger GET üzerinden almamissa işi zor. GETten alsiysa sahibinden. com geri iade eder

Merhaba Dostlar,

Telefon vs den bahsediliyor ilgili sitede.

Bana, satın alım yaptığı şahsın numarasını ulaştırabilirse ben de alternatif kanallardan ufak bir araştırma yaptırabilirim. :ok

Arkadaş ödemeyi doğrudan yapmış. Ben de bu hatayı bir kere yapmıştım. :hihi
Yani, daha önce de doğrudan ödeme ile ürün almıştım ama dolandırılınca bırakmıştım.
Üşengeçlikten adliyeye de gitmemiştim. :kop

Elindeki mesajlaşmaların ekran görüntüleri ile adliyeye gidecek.
Gerisini onlar halledecek benim bildiğim.:bilmiyom

nereye başvuru yapabilirim. diye yazmış herhalde sahinden comda adresi vardır istemeli yardım aksi halde sahinden com'da sorumlu olur araştırmadan önüne gelen alınmamalı. yoksa zararı sahibinden com öder galiba tam bilmiyom,bilen yazar
üstelik bak ne deniyor az buz para değilsede satan satamasın derim

lYd3s.png
Keşke, sitenin kurallarına uyup, uyarılarına riayet etmiş olsaydı... İşte o zaman, sahibinden sorumlu tutulabilirdi...

Sahibinden aracılıgıyla yapılan standart sahtekarlık.

telefon baskasın uzerıne kayıtlıdır. Isım Soyısım Bılgısı yanlıstır. Elde Var Sıfır Verı.

Whatsapp fotografın kendıne aıt oldugu konusunda muamma.

az önce baktımda ilan gitmiş 1 saat önce vardı,şimdi yok :alala
lNT0t.png

atalarimiz ne demis: PARA NEREDE? ARABA NEREDE? PARA NEREDE? ARABA NEREDE? PARA....?

Telefon vs den bahsediliyor ilgili sitede.

Bana, satın alım yaptığı şahsın numarasını ulaştırabilirse ben de alternatif kanallardan ufak bir araştırma yaptırabilirim. :ok
Arkadaş konuyu kaldırmış, ulaşabilirsem buraya yönlendireceğim. Eksik olma üstadım.

Geri
Üst Alt