Çevrimdışı Müşteki VIP 22 Ara 2018 414 23 Eyl 2023 #1 En büyük hazineniz sağlığınız daim olsun kıymetli dostlar. Sağlık hizmetlerinden yararlanma durumunuzu e-devlet üzerinden SPAS ile öğrenebilirsiniz.
En büyük hazineniz sağlığınız daim olsun kıymetli dostlar. Sağlık hizmetlerinden yararlanma durumunuzu e-devlet üzerinden SPAS ile öğrenebilirsiniz.
Çevrimdışı slowfood Moderatör 23 May 2022 7,881 23 Eyl 2023 #2 Sağlık Provizyon Aktivasyon Servisi Müstehaklık sorgulama olarak geçen hizmetle ilgili detaylı videonuz için teşekkür ederiz efendim.
Sağlık Provizyon Aktivasyon Servisi Müstehaklık sorgulama olarak geçen hizmetle ilgili detaylı videonuz için teşekkür ederiz efendim.
Çevrimdışı Müşteki VIP 22 Ara 2018 414 23 Eyl 2023 #3 slowfood' Alıntı: Sağlık Provizyon Aktivasyon Servisi Müstehaklık sorgulama olarak geçen hizmetle ilgili detaylı videonuz için teşekkür ederiz efendim. Genişletmek için tıkla ... Söylemesi bir hayli zor olan şeyin aslında neyi ifade ettiğini anlatmak iyi olurdu diye düşündüm, rica ederim Gününüz "sağlıklı" olsun.
slowfood' Alıntı: Sağlık Provizyon Aktivasyon Servisi Müstehaklık sorgulama olarak geçen hizmetle ilgili detaylı videonuz için teşekkür ederiz efendim. Genişletmek için tıkla ... Söylemesi bir hayli zor olan şeyin aslında neyi ifade ettiğini anlatmak iyi olurdu diye düşündüm, rica ederim Gününüz "sağlıklı" olsun.
Çevrimdışı slowfood Moderatör 23 May 2022 7,881 23 Eyl 2023 #4 Müşteki' Alıntı: Söylemesi bir hayli zor olan şeyin aslında neyi ifade ettiğini anlatmak iyi olurdu diye düşündüm, rica ederim Gününüz "sağlıklı" olsun. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele azizim. ( Yaşımızı belli edip, ne kadar zor söylenen kelime varsa sıraladık sanıyorum.)
Müşteki' Alıntı: Söylemesi bir hayli zor olan şeyin aslında neyi ifade ettiğini anlatmak iyi olurdu diye düşündüm, rica ederim Gününüz "sağlıklı" olsun. Genişletmek için tıkla ... Bilmukabele azizim. ( Yaşımızı belli edip, ne kadar zor söylenen kelime varsa sıraladık sanıyorum.)
Çevrimdışı gercekrambo Süper Üye 2 Şub 2020 1,778 23 Eyl 2023 #5 mütemadiyen öyle ifa etmişsiniz mirim.