Sağlam telefon Ulefone kullanan var mı? Yada haberi olan var mı?

L Çevrimdışı

Lost_NeBuLa

Yeni Üye
2 Tem 2020
20
31
43506.jpg

Çok güzel telefonlar termal kameradan telsiz özelliklerine çok seçenek var

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,894
Bilindik bazı satıcılar talebe göre bu tip cihazları getiriyor fakat bu cihazlar 2. Eli neredeyse yoktur ve arıza durumunda yedek parçaya erişim konusunda çok sıkıntı yaşatır.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
934
Android tarafında samsungun stabilitesini yakalayabilen bir marka halazır yok. Lakin yeni yeni android kısıtlamaları sıkılaştıkça telefonlar tekdüzeliğe doğru ilerliyor.

Androidin asıl özelliği olan serbestlik azalmasına rağmen bunun getirisi olarak da stabilite ve güvenilirlik geliyor.

5 6 sene önce bilinmedik bir markadan telefon almak yazılım anlamında bazen çok zorlayıcı olabiliyorken şu an android daha kapalı ve stabil denilebilir.

Yani eğer kağıt üstündeki rakamlara bakarak telefon hoşunuza gidiyorsa hala daha bir samsungun orta seviye telefonundaki stabiliteyi yakalayabileceğini sanmıyorum.

Type c şeklinde Termal kameralar var o şekilde ihtiyacınız varsa ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Ben telefonun halen daha güvenilir ve stabil olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum. Güvenilirlikten kastım cebinizden telefonu çıkarınca kapanmış olmasını, kilitlenmesini, onun bunun çalışmamasını istemezsiniz o anlamda söylüyorum

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
8
44
Android tarafında samsungun stabilitesini yakalayabilen bir marka halazır yok. Lakin yeni yeni android kısıtlamaları sıkılaştıkça telefonlar tekdüzeliğe doğru ilerliyor.

Androidin asıl özelliği olan serbestlik azalmasına rağmen bunun getirisi olarak da stabilite ve güvenilirlik geliyor.

5 6 sene önce bilinmedik bir markadan telefon almak yazılım anlamında bazen çok zorlayıcı olabiliyorken şu an android daha kapalı ve stabil denilebilir.

Yani eğer kağıt üstündeki rakamlara bakarak telefon hoşunuza gidiyorsa hala daha bir samsungun orta seviye telefonundaki stabiliteyi yakalayabileceğini sanmıyorum.

Type c şeklinde Termal kameralar var o şekilde ihtiyacınız varsa ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Ben telefonun halen daha güvenilir ve stabil olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum. Güvenilirlikten kastım cebinizden telefonu çıkarınca kapanmış olmasını, kilitlenmesini, onun bunun çalışmamasını istemezsiniz o anlamda söylüyorum
Ben şu an tek düze gidişattan hiç memnun değiim.

Ben önde kamera istemiyorum mesela. Bir ara motorlu kameralar gelmişti onlarda yok artık. Bütün telefonların ön yüzünden bir delik. Hepsi tıpatıp aynı.
Görüşme kaydetmek istiyorum, oda yok artık.
kablolu kulaklık kullanmak istiyorum jack yok.
Arkasında kamera çıkıntısı olmasın istiyorum. Yok.
Kullanmayacağım abuk sabuk 4-5 kameraya para vermek istemiyorum. Oda yok.
Kutudan kulaklık, sarj aleti ,kablosu çıkmasını bekliyorum. Onlarda yok.

Geri
Üst Alt