Yukarda yazdım elden olursa iyi35 tl kargo ücretsiz çalışmazsa beğenmezsen iade edersin 3 gün deneme
Kargoyla uğraşmak istemiyorum
İlan verileli 11 ay olmuş
Yukarda yazdım elden olursa iyi35 tl kargo ücretsiz çalışmazsa beğenmezsen iade edersin 3 gün deneme
pil boş hatası olabilir piller boş ise çalışmaz hata verir pilleri yenileBilen kullanan arkadaşlar...
2 el
cd 240 dect telefon aldım ekranda gidip gelen WARNİNG yazıyor nesi var anlamadım düzeltemedim. Resetleme yapılırmı
Philips Dect Telefon CD240 resetleme nasıl yapılır bilen varmı?
Warnıng sorunun çözümü nedir bilen varmı?
teraspy Umut Barış Domestos @denysmih6
İndirdim kılavuzda warnıng konusu bulamadımHiç bilgim yok ama tuşlara uzun basarak deneme yanılma yapabilirsin.
Kullanım klavuzunu netten bulabilirsin.
pil boş hatası olabilir piller boş ise çalışmaz hata verir pilleri yenile
hocam pil dolu gözükse bile bozuk oluyor amperi düşük yani telefonu çalıştırmaya yetmiyor benim telsiz telefon'dan çevir sesi gelmiyordu pil dolu gösteriyordu pil değiştim çevir sesi geldi senin piller eskidir pil değiştirİndirdim yapamadım
Aklıma gelen bu, ancak ekranda dolu gözüküyor.
pil normal değil,şarjlı ahizeyi takınca kendisi şarj oluyor.
Şarjlı pillerin şarj olmadığı olurmu ? hiç bilmiyorum.
Birde şu varhocam pil dolu gözükse bile bozuk oluyor amperi düşük yani telefonu çalıştırmaya yetmiyor benim telsiz telefon'dan çevir sesi gelmiyordu pil dolu gösteriyordu pil değiştim çevir sesi geldi senin piller eskidir pil değiştir
Fişi takmadan önce çalışmıyorduINITIAL kelimesi
İçinde vardıcihazı alırken cihazda takılı olan piller mi?
Bir kaç dakika önce burda yazdığın gibi oldupilleri çıkarmış 10 dk sonra yeniden takmış düzelmiş ama yine aynı hatayı vermiş
içiİçinde vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç dakika önce burda yazdığın gibi oldu
Galiba ?yeni şarjlı pil almam gerekecek
evet yeni pil alman şart piller eskiİçinde vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç dakika önce burda yazdığın gibi oldu
Galiba ?yeni şarjlı pil almam gerekecek
Adı üstünde şarjlı bitince sarj ediliyor biliyom.?içi
evet yeni pil alman şart piller eski
arkadaşım sarjlı pil ama kardeşim sen bikere alıp ömür boyu çalışacak hesabı yapıyorsun evet atmıyorsun ama onunda ömrü var 1sene 2sene gider sonra atıp yenisini takarsın ?Adı üstünde şarjlı bitince sarj ediliyor biliyom.?
Daha önce sarjlı pil kullandımmı bilmem.
Normal pil gibi bitince atılmıyor sarja takılıyor değilmi
Neyse yinede yenisini alayım