Roborock Qrevo Master

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
103
Roborock Qrevo Master

Merhaba herkese bu ürünü almayı düşünüyorum fikri yorumu olan var mı

Bütçem 40 bin ve altı.

Evim 90 metrekare 2+1 açık mutfak. Yerlerde kablo veya evcil hayvan yok olmayacak da.

Ev tamamen halılar ile kaplı. 4 Mevsimlik halılar ile yani ne çok kalın nede ince halılar.

Genel de saç kılı çok dökülüyor

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,862
Roborock'ın hızlı haritalaması hoşuma gidiyor.
Marka olarak alınabilir.

Sadece eşyaların altına girmesini istiyorsanız minimum 10 cm yüksekliği sağlamanız gerekiyor.
Bir de eşyaların altındaki astarlarda vs yırtık varsa o da robotun oraya gitmesini engelleyebiliyor.

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
103
Roborock'ın hızlı haritalaması hoşuma gidiyor.
Marka olarak alınabilir.

Sadece eşyaların altına girmesini istiyorsanız minimum 10 cm yüksekliği sağlamanız gerekiyor.
Bir de eşyaların altındaki astarlarda vs yırtık varsa o da robotun oraya gitmesini engelleyebiliyor.
Dreame X40 Ultra Robot buda hoşuma gitti olumlu yorumu. Master ile aynı fiyatta ama dreme daha gelişmiş kararsız kaldım

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,862
Dreame X40 Ultra Robot buda hoşuma gitti olumlu yorumu. Master ile aynı fiyatta ama dreme daha gelişmiş kararsız kaldım
Dreame de güzel ürünler üretiyor epey reklamını görüyorum ama pratikte bir deneyimim olmadı.
Ama birçok firmaya o ürün üretiyor onu biliyorum.
Servisi iyi olan markayı seçin derim.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
190
23
Bu videodan çıkaralacak tek ders ''Arızaların büyük çoğunluğu kullanıcı hatası olması'' bu iddiayı sonuna kadar destekliyorum.
Ben benim xiaomi ye neler yapıyorum en ufak arıza vermedi nazar değmesin pü pü pü şu ısıtma özelliği yok kaynar su koyuyorum yüzey temizleyici koyuyorum suyuna baya Bi mutfakta halıyı yere silkeleyip robot a çektiriyorum sadece mutfakla doluyor süpürge her odayı iki kere silip süpürtüyorum ama bakımlarını da eksiksiz yapıyorum yedek 10 tane filtre 10 tane paspas 2 tane ana fırça 5 10 tane yan fırçası var elimde şuanda video da ki abiye de geçen sene böyle böyle yapıyorum demiştim yakında gönderirsin bana demişti daha fırsat olmadı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,900
Ben benim xiaomi ye neler yapıyorum en ufak arıza vermedi nazar değmesin pü pü pü şu ısıtma özelliği yok kaynar su koyuyorum yüzey temizleyici koyuyorum suyuna baya Bi mutfakta halıyı yere silkeleyip robot a çektiriyorum sadece mutfakla doluyor süpürge her odayı iki kere silip süpürtüyorum ama bakımlarını da eksiksiz yapıyorum yedek 10 tane filtre 10 tane paspas 2 tane ana fırça 5 10 tane yan fırçası var elimde şuanda video da ki abiye de geçen sene böyle böyle yapıyorum demiştim yakında gönderirsin bana demişti daha fırsat olmadı
''Arızaların büyük çoğunluğu kullanıcı hatası olması''
:haha

Geri
Üst Alt