Cevapiniz icin tesekkurler,Yazilim yapilarsa sorun duzelme ihtimali varmi?Farklı bölümlere de konu açmış sınız.
Sanırım mb70 Anakartlı tv den bahsediyorsunuz. Söz konusu arıza tv nin yaşından kaynaklanan kronik bir arızadır. İşlemcinin bacaklarında temas etmeme sorunu var. Isıtılarak temas sorununun giderilmesi gerekir. Bir süre sonra arızayı tekrarlama durumu var.
Rica ederim çok eski bir anakart olduğu için benim arşivimde yazılımı yok. Diğer ustalardan cevap bekleyin bence sorun yazılımsal değil.Cevapiniz icin tesekkurler,Yazilim yapilarsa sorun duzelme ihtimali varmi?
SesFarklı bölümlere de konu açmış sınız.
Sanırım mb70 Anakartlı tv den bahsediyorsunuz. Söz konusu arıza tv nin yaşından kaynaklanan kronik bir arızadır. İşlemcinin bacaklarında temas etmeme sorunu var. Isıtılarak temas sorununun giderilmesi gerekir. Bir süre sonra arızayı tekrarlama durumu var.
Rica ederim çok eski bir anakart olduğu için benim arşivimde yazılımı yok. Diğer ustalardan cevap bekleyin.
? SagolunRica ederim çok eski bir anakart olduğu için benim arşivimde yazılımı yok. Diğer ustalardan cevap bekleyin bence sorun yazılımsal
Ses var.Ekran da az işik oluyor.Göruntu yokRica ederim çok eski bir anakart olduğu için benim arşivimde yazılımı yok. Diğer ustalardan cevap bekleyin bence sorun yazılımsal değil.
Bu yazdığınız farklı arıza ilk mesajdaki bahsettiğiniz farklı arızaSes var.Ekran da az işik oluyor.Göruntu yok
İlk mesajda arizanin ilk kısmını (televizyonu başlatirken olanı) yazdim,konu başlığı kimi.Ustalardan cevap gelince arizani tam şekilde belirtecekdimBu yazdığınız farklı arıza ilk mesajdaki bahsettiğiniz farklı arıza
Neden ola bilir bu ariza?İlk mesajda arizanin ilk kısmını (televizyonu başlatirken olanı) yazdim,konu başlığı kimi.Ustalardan cevap gelince arizani tam şekilde belirtecekdim
İki farklı arıza yazmışsınız.İlk mesajda arizanin ilk kısmını (televizyonu başlatirken olanı) yazdim,konu başlığı kimi.Ustalardan cevap gelince arizani tam şekilde belirtecekdim
Neden ola bilir bu ariza?
Yazdigim arizalar bir televizyona ait: Power tusuna basdikda kirmizi işik bir kaç kez yanib sonuyor sonra ekrana işik geliyor,görüntü yok, ses var.İki farklı arıza yazmışsınız.
Hangisi,
Ekrana gelen ışığa ait buraya resim ekler misin.Yazdigim arizalar bir televizyona ait: Power tusuna basdikda kirmizi işik bir kaç kez yanib sonuyor sonra ekrana işik geliyor,görüntü yok, ses var.