Reklam Engelleme

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
Selamlar arkadaşlar. Smart Tv'lerde uygulamalardaki reklamları engellemek için bir çözüm yolu var mı? Adguard DNS ile engellemeyi denedim ama Youtube'da çıkan reklamlardan kurtulamıyorum. Youtube ve internet tarayıcısındaki reklamlardan kurtulmam için bir çözüm var mı?

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Bende aynısının telefon için olanını soracaktım :) hatta oyunlarda falan çıkan reklamları engelleyen bir program falan var mı acaba ? :)

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Bende aynısının telefon için olanını soracaktım :) hatta oyunlarda falan çıkan reklamları engelleyen bir program falan var mı acaba ? :)
telefon androidse basit root yapip "adaway" kurdugun takdirde reklamlari %99 oraninda engellersin

tv icin kesin bir yöntem yok bildigim kadariyla eskiden youtube reklamlari engellenebiliyormus fakat son zamanda yöntemlerini degistirdikleri icin yapilamiyor tabiki takipi edip gelismelere göre hareket etmek zarar vermez "pi-hole" denilen raspery pi cihaza kurulan yazilim/ve ayarlarla bir cesit firewall olusturulup evdeki bütün cihazlar icin genel bir filtre olusturabiliyor(mus) youtube icin artik kesin cözüm olmadigindan denemedim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Doğrudan yapılamaz muhtemelen. TV uygulama kurmayı desteklemiyorsa.
Harici olarak güvenlik duvarı, dns gibi uygulamalar denenebilir ama YouTube'un mevcut reklamlarından kaçmak zor artık.
Satması gereken Premium var çünkü. :hihi

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Doğrudan yapılamaz muhtemelen. TV uygulama kurmayı desteklemiyorsa.
Harici olarak güvenlik duvarı, dns gibi uygulamalar denenebilir ama YouTube'un mevcut reklamlarından kaçmak zor artık.
Satması gereken Premium var çünkü. :hihi
yazmayi unutmus televizyon hakkinda hic bir bilgi yok eger tv android ise youtube vanched kurulabilir belki ben android telefonumda kullaniyorum bildigin youtube premium versiyonu arka planda uygulama devam ediyor reklam yok vs

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Philips android televiyonuma az önce apk olarak indirdiğim youtube vanced çalışmadı, son 2 versiyonu ayrı ayrı denedim, yine olmadı, başka program önerebilecek var mı acaba ? Sadece youtube reklamlarını engellesem yeter televizyonda....

Edit : aynı apk yı mobilden telefona kurdum, çalışıyor, ama televizyonda olmadı... Android 8 televizyon...

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Philips android televiyonuma az önce apk olarak indirdiğim youtube vanced çalışmadı, son 2 versiyonu ayrı ayrı denedim, yine olmadı, başka program önerebilecek var mı acaba ? Sadece youtube reklamlarını engellesem yeter televizyonda....

Edit : aynı apk yı mobilden telefona kurdum, çalışıyor, ama televizyonda olmadı... Android 8 televizyon...
Google'a YouTube mod yazarak başka apk türlerine bakabilirsin. İnternete filtreleme özelliği ile de bunu yapabilirsin.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006

Muhtemelen Google kaynaklıdır.
Üçüncü parti apk uygulamaları araştırmadan yüklemeyin derim.

zyadas Çevrimdışı

zyadas 

Aktif Üye
4 Tem 2019
66
Adguard reklam engelleyici, Facebook, Youtube ve tüm web sitelerinde her türlü reklamı başarılı bir şekilde engeller. Apk dosyasını linkten indirip deneyebilirsiniz.

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Ip denedim, hala uygulamada reklam çıkıyor... Ben de de olmadı dns çözümü....Adguard da premium sürüm istiyor, aksi halde sadece web browser reklamlarını engelliyor... Muhtemelen çözüm modlu YouTube bulmak... :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen Google kaynaklıdır.
Üçüncü parti apk uygulamaları araştırmadan yüklemeyin derim.

Ama benim anlamadığım, telefon da android tv de,
Telefonda çalışan apk, TV de neden çalışmaz ? Aynı adımları takip ederek yaptım, yükleme başarılı, fakat uygulama açılışta donup kalıyor... Acaba önbellek falan mı temizlemek lazım ? ?

C Çevrimdışı

calborays1928

Yeni Üye
17 Eki 2019
28
26
DNS işlemi telefonda yada bilgisayarda denediğimde reklamlar gidiyor %70 80 civarında ama televizyonda 0 hiç gitmiyor çerezleride temizledim yine aynı

P Çevrimdışı

parola505

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Smart YouTube deneyin

Geri
Üst Alt