REGAL VERSİYON VE SİNYAL SORUNU

F Çevrimdışı

Fikretregal

Yeni Üye
23 Kas 2024
7
34
Merhabalar. Bu akşam sadece Versiyon sorunum vardı yöneticilerimizden versiyon alıp tarif edildiği gibi uyguladım ancak versiyon yenilenmedi. Hemen sonrasında ilk kurulum yapın denildiği için ilk kurulum yaptım. 3-4 kanal hariç hepsinde sinyal yok yazmaya başladı. İlk kurulum öncesi hepsi çalışıyordu. Anlayacağınız sorunum 1 iken 2 oldu. Kimseyi zan altında bırakmıyorum bu arada yardıma ihtiyacım var. Yazılımı indirdim. Flasha attım zipten çıkardım. Güncellemeyi başlat dedim. Yazılım güncellemeye hazırlanıyor dedi. Kapandı açıldı. İlk kurulum yaptım. Ama versiyon değişmedi. Birde bu kanalları nasıl geri getirebilirim. Ev halkı beni vuracak yoksa 😁

IMG_20241123_18264752ee44f895cc118c.jpg

F Çevrimdışı

Fikretregal

Yeni Üye
23 Kas 2024
7
34
biraz sabır sürekli pc başında olma imkanımız yok.

Merhaba Sota Hocam. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle son verdiğiniz güncellemeyi yaptım. Sorun benim flashbelleğimdeymiş. Güncelleme oldu ancak ilk kurulumdan sonra kanalların bir çoğunda sinyal yok sorunu yaşıyorum. Çalışan kanallarda da görüntü çanak antenle oynamış gibi gidip geliyor karıncalanıyor. Ayrıyeten beni MB100ün son sürümü için tekrar yetkilendirir misiniz?

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,867
Merhaba Sota Hocam. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Öncelikle son verdiğiniz güncellemeyi yaptım. Sorun benim flashbelleğimdeymiş. Güncelleme oldu ancak ilk kurulumdan sonra kanalların bir çoğunda sinyal yok sorunu yaşıyorum. Çalışan kanallarda da görüntü çanak antenle oynamış gibi gidip geliyor karıncalanıyor. Ayrıyeten beni MB100ün son sürümü için tekrar yetkilendirir misiniz?
kaynaklar bölümünden hazır kanal listesini indirip televizyonuna yüklermisin.

ilk indirdiğin yazılımda hala yetkin duruyor indirebilirsin.

F Çevrimdışı

Fikretregal

Yeni Üye
23 Kas 2024
7
34

kaynaklar bölümünden hazır kanal listesini indirip televizyonuna yüklermisin.

ilk indirdiğin yazılımda hala yetkin duruyor indirebilirsin.
Yardımların için teşekkür ederim tüm sorunlar çözüldü. İlk kurulum aşamasında tek uydulu kurulum yapıyormuşum dSecq seçince sinyal sorunu ortadan kalktı. Versiyonda güncellenmiş oldu. Herşey için teşekkürler.

Geri
Üst Alt