E Çevrimdışı esenam Yeni Üye 12 Nis 2023 10 50 14 Nis 2023 #1 merhaba regal tv kapanma şikayeti hk yazılım yüklemek istiyorum yazılım hakkında yardımcı olursanız memnun olurum kolay gelsin
merhaba regal tv kapanma şikayeti hk yazılım yüklemek istiyorum yazılım hakkında yardımcı olursanız memnun olurum kolay gelsin
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 14 Nis 2023 #2 Yaşadığınız sorunu tam olarak açıklar mısınız.?
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 14 Nis 2023 #4 esenam' Alıntı: tv çalışırken kapanıp açılıyor Genişletmek için tıkla ... Yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Güç kartıyla ilgili problem olabilir. By_Trol TEKNOwest
esenam' Alıntı: tv çalışırken kapanıp açılıyor Genişletmek için tıkla ... Yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Güç kartıyla ilgili problem olabilir. By_Trol TEKNOwest
E Çevrimdışı esenam Yeni Üye 12 Nis 2023 10 50 14 Nis 2023 #5 güç kartından gelen voltaj değerleri normal. çalıştığı zaman 3 saat felan çalışıyor.
Çevrimdışı slowfood Moderatör 23 May 2022 7,881 14 Nis 2023 #6 esenam' Alıntı: güç kartından gelen voltaj değerleri normal. çalıştığı zaman 3 saat felan çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Enerji koruma seçenekleri, zaman ayarı v.s. kontrol ettiniz mi?
esenam' Alıntı: güç kartından gelen voltaj değerleri normal. çalıştığı zaman 3 saat felan çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Enerji koruma seçenekleri, zaman ayarı v.s. kontrol ettiniz mi?
E Çevrimdışı esenam Yeni Üye 12 Nis 2023 10 50 14 Nis 2023 #7 evet ayarları kontrol ettim factory reset dahil yapıldı sonuç alamadım son çare yazılım kaldı
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 14 Nis 2023 #8 esenam' Alıntı: güç kartından gelen voltaj değerleri normal. çalıştığı zaman 3 saat felan çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... yazılımı deneyip bilgi verin. Kullanıcılar için gizli metin: esenam
esenam' Alıntı: güç kartından gelen voltaj değerleri normal. çalıştığı zaman 3 saat felan çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... yazılımı deneyip bilgi verin. Kullanıcılar için gizli metin: esenam
Çevrimdışı TEKNOwest VIP 23 Eyl 2018 10,455 50 14 Nis 2023 #9 Wifi kartı şase alıyormu kontrol edin yada wifi kablosu anakart üzerinden söküp deneyin
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,797 14 Nis 2023 #10 esenam' Alıntı: evet ayarları kontrol ettim factory reset dahil yapıldı sonuç alamadım son çare yazılım kaldı Genişletmek için tıkla ... TEKNOwest ustanın yazdıklarını yapın yada ağ ayarlarından wifi devre dışı bırakıp deneyin kapanma sorunu biterse wifi kablo değişecek.
esenam' Alıntı: evet ayarları kontrol ettim factory reset dahil yapıldı sonuç alamadım son çare yazılım kaldı Genişletmek için tıkla ... TEKNOwest ustanın yazdıklarını yapın yada ağ ayarlarından wifi devre dışı bırakıp deneyin kapanma sorunu biterse wifi kablo değişecek.