egeservisi
Yeni Üye
aynen dediğiniz gibi yaptım pq adlı klasörü fat32 usb ye oluşturdum ,akabinde klasör içindeki 2 dosyayı attım, verdiği tepki tekrar usb oparation a geri dönüyor, olmuyor
tv yi fisten kapatip tekrar acmaniz gerek,yoksa islem aktif olmazusb oparation a geri dönüyor
aynen dediğiniz gibi yaptım pq adlı klasörü fat32 usb ye oluşturdum ,akabinde klasör içindeki 2 dosyayı attım, verdiği tepki tekrar usb oparation a geri dönüyor, olmuyor
sonucu yazamısınızyazılım güncelleme başarız oldu dedi.
tamam şimdi 220 kablosu prizden çıkartın sonra tekrar takın düzelmesi lazımaynen dediğiniz gibi yaptım, usb opartion a gelip ok deyince lütfen bekleyiniz deyip geriye aynı yere atıyor..
aynen dediğiniz gibi yaptım, usb opartion a gelip ok deyince lütfen bekleyiniz deyip geriye aynı yere atıyor..
taktım ama olmadı.Bu işlemden sonra tv yi kapatıp prizden fişi çekip geri taktınız mı

aynen yarın bakarız, hakkını helal et , sağolasın, hayırlı geceler..Şu saatte tek çözüm sanırım tv yi ters çevirip izlemek![]()
aynen yarın bakarız, hakkını helal et , sağolasın, hayırlı geceler..
Bende mb 95 ve mb130 da usb operations tan sonra mutlaka factory reset yspiyorum.aksi takdirde son yapilan islem uygulanmiyor.Keşke problem çözülseydi ne demek helal olsun hayırlı geceler
Aynen Öğle Doğrudur*?rarlı dosyayı çıkarıp, fat 32 li usb ye direk kopyala yapıştır yapıyoruz, akabinde tvden enerjiyi kesip usb taktıktan sonra, ok tuşuna basıp sinyalin yanıp sönmesini bekliyoruz değilmi, bu arada Allah razı olsun.