Regal TV "Regal" yazısından sonra kapanıyor ve açılmıyor

F Çevrimdışı

ferideylmz

Yeni Üye
19 Ara 2021
9
24
48290298-7c2d-4047-9e2d-34b5cad1599a61739238b6ece40f.jpg

aynı sorun bende var yardımcı olan varmı allah rızası için

L Çevrimdışı

LeoRider

Yeni Üye
7 Mar 2025
3
24
Merhabalar, uzun zaman sonra konuyu tekrar açtım kb. ama aynı sorunu yaşıyorum. tv yi pek kullanmıyorum ama kiracı olunca işler değişiyor. tv açtığımda bir süre bekleyip güncellendi uyarısı verip kanallar açılıyordu ve bu durum birkaç gün her açılışta oldu, taki açılmayana kadar. Sadece regal yazısı çıkıyor ardından kırmızı ışık bir süre yanıp sönüyor ve sonra gidiyor. kumanda ile her tuşa basmamda bu tekrarlanıyor. Ne olmuş olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

WhatsApp-Gorsel-2025-03-07-saat-21.22.52_88d43b5d.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,620
Merhabalar, uzun zaman sonra konuyu tekrar açtım kb. ama aynı sorunu yaşıyorum. tv yi pek kullanmıyorum ama kiracı olunca işler değişiyor. tv açtığımda bir süre bekleyip güncellendi uyarısı verip kanallar açılıyordu ve bu durum birkaç gün her açılışta oldu, taki açılmayana kadar. Sadece regal yazısı çıkıyor ardından kırmızı ışık bir süre yanıp sönüyor ve sonra gidiyor. kumanda ile her tuşa basmamda bu tekrarlanıyor. Ne olmuş olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

WhatsApp-Gorsel-2025-03-07-saat-21.22.52_88d43b5d.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,620
Birkaç gündür deniyorum ama şimdi çıkan regal yazısıda gitti ve bu sefer kırmızı ışık kesintisiz sürekli yanıyor. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım?
Eklemiş olduğunuz tv arka kapak etiket bilgisine ait full yazılım verilmişti yazılımın olduğu sayfada yükleme talimatı yazıyor uyguladınız mı?

Geri
Üst Alt