F
ferideylmz
Yeni Üye
- 19 Ara 2021
- 9
- 24

aynı sorun bende var yardımcı olan varmı allah rızası için
diğer konuda cevap yazıldı farklı konularda yazmanıza gerek yok müsait oldukça paylaşıyoruz![]()
aynı sorun bende var yardımcı olan varmı allah rızası için
merhaba sizi tekrar rahatsız ettim ama lütfen kusura bakamyın teyzemin tv aynı olmuş bakma şansınıız var mıdiğer konuda cevap yazıldı farklı konularda yazmanıza gerek yok müsait oldukça paylaşıyoruz
Cevapladımmerhaba sizi tekrar rahatsız ettim ama lütfen kusura bakamyın teyzemin tv aynı olmuş bakma şansınıız var mı
teşekkür ederim bizim tv youtube açılımıyor onu sonra yazarım sıkmayalım srni teşeküürler abiCevapladım
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Merhabalar, uzun zaman sonra konuyu tekrar açtım kb. ama aynı sorunu yaşıyorum. tv yi pek kullanmıyorum ama kiracı olunca işler değişiyor. tv açtığımda bir süre bekleyip güncellendi uyarısı verip kanallar açılıyordu ve bu durum birkaç gün her açılışta oldu, taki açılmayana kadar. Sadece regal yazısı çıkıyor ardından kırmızı ışık bir süre yanıp sönüyor ve sonra gidiyor. kumanda ile her tuşa basmamda bu tekrarlanıyor. Ne olmuş olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
![]()
Birkaç gündür deniyorum ama şimdi çıkan regal yazısıda gitti ve bu sefer kırmızı ışık kesintisiz sürekli yanıyor. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Eklemiş olduğunuz tv arka kapak etiket bilgisine ait full yazılım verilmişti yazılımın olduğu sayfada yükleme talimatı yazıyor uyguladınız mı?Birkaç gündür deniyorum ama şimdi çıkan regal yazısıda gitti ve bu sefer kırmızı ışık kesintisiz sürekli yanıyor. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım?
Evet, zaten yapılacak işlem adımları basit ve bahsedildiği şekilde uyguladım.Eklemiş olduğunuz tv arka kapak etiket bilgisine ait full yazılım verilmişti yazılımın olduğu sayfada yükleme talimatı yazıyor uyguladınız mı?