hemen atıyorumMenü tuşuna bas sonra 4725 tuşlarına basıp çıkan ekranın resmini atsana bi
hemen atıyorum
hemen atıyorum
Onu indirdim hocam kurup deneyeceğim olmaz ise modlamak mı gerekiyor modlama gerekiyor ise regal TV'nin bu markası için hangi program ve nasıl yapıldığı hakkında bir konu var mı ?MB120 Yeni yazılım
17mb120 ana kart yazılım. Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir. marka seçeneğiniz mevcutsa örnek toshiba, sizin tv de toshiba ise o yazılımı yükleyiniz. Carbon olan vestel markası içindir. titanyum olan ise seg...tavsiyeforumu.com
Bak bu başlığa gir, ilk mesajda yazılım linkleri var. Orayı aç oradan 2.45.12.1 NETFLİX yazan yazılımı tv ye kur.
Hocam sen onu bir dene sonucunu yaz, olmazsa @TC Yıldırım ustamız sana yardımcı olabilir diğer konuda.Onu indirdim hocam kurup deneyeceğim olmaz ise modlamak mı gerekiyor modlama gerekiyor ise regal TV'nin bu markası için hangi program ve nasıl yapıldığı hakkında bir konu var mı ?
Teşekkürler deneyeceğim.Hocam sen onu bir dene sonucunu yaz, olmazsa @TC Yıldırım ustamız sana yardımcı olabilir diğer konuda.