Regal sürüm yükseltme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mmtacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mmtacr

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Mmtacr
Doslar selamlar.
Tv şu anda 4.5.22.0 surumunde yeni surum mevcut 4.5.23.64 bu dosyayi regal destekten email olarak aldim fat32 formatli 2 tane flasla yuklememe denememe ragmen surum yukselmedi %99 olarak yukleniyor ardindan kapanip aciliyor sonra hic bisey olmuyor surum yukselmiyor neden yukselmiyor. Burada bu tv icin baska modlu modsuz baska guzel surum mevcutmu.

IMG_20201216_165824.jpg

IMG_20201216_165907.jpg

yaziliminiz zaten yükseltilmis,en üst satirda görünüyor v.0.45.23.64

yaziliminiz zaten yükseltilmis,en üst satirda görünüyor v.0.45.23.64
Netflx felan gelcekti onlar yok birde ssiptv bazen donuyor anca kapatip acip duzeliyor surum eski ondandir demistim pek anlamiyorum birde neden ikinci resimde uygulama surumu 4.5.22 yaziyor oda kafa karistirici

Netflx felan gelcekti onlar yok birde ssiptv bazen donuyor anca kapatip acip duzeliyor surum eski ondandir demistim pek anlamiyorum birde neden ikinci resimde uygulama surumu 4.5.22 yaziyor oda kafa karistirici
Netflix icin linkte anlattiklarimi yapmaniz gerekiyor...

Son düzenleme:
.64 yazılımı sadece YouTube için ssIPTV için gelişme olmaz

Ssiptv beles linkse donar cunku ayni anda cok kullanici o hesaptan izlemeye calisir Hesabi sadece siz kullaniyorsaniz da internet hizinizdan ötürü donar

Android box almanızı tavsiye ederim

Geri
Üst Alt