Kaynağım laptop, VEGA girişi yok leptapun, HDM1 girişi var tv iseKaynağınız nedir pc uydu vs başka kaynak ile denedinizmi
elimde hdm1 kablom var kaynak listesindenKaynağım laptop, VEGA girişi yok leptapun, HDM1 girişi var tv ise
REGAL (PHOENİX)(V.0.6.64 ) leptoptan tv'ye görüntü aktarmayı istiyorum sadece
daha önce vga ile aktarıyordum pc değiştim, hdm1 denedim aktaramadım aynı tv ama pc değiştiKaynağınız nedir pc uydu vs başka kaynak ile denedinizmi
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menüde diagnotic satırına inip OK tuşuna basın gelen menü resmini buraya ekleyin.elimde hdm1 kablom var kaynak listesinden
1. TV
2. HDM1
3 VGA/PC
seçenekleri var, fakat ben HDM1 seçtiğimde, görüntü gelmiyor
daha önce vga ile aktarıyordum pc değiştim, hdm1 denedim aktaramadım aynı tv ama pc değişti
iletiyorum hocamTv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menüde diagnotic satırına inip OK tuşuna basın gelen menü resmini buraya ekleyin.
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menüde diagnotic satırına inip OK tuşuna basın gelen menü resmini buraya ekleyin.
Diagnostic satırında OK tuşuna basın başka bir menü açılacak onun resmini buraya ekleyin.iletiyorum hocam
buyrun hocam
Diagnostic satırında OK tuşuna basın başka bir menü açılacak onun resmini buraya ekleyin.
Çözürlükle oynadım olduy teşekkürler ellerine sağlıkYazılımda HDMI ile ilgili sorun yok görünüyor tv 32' Olduğu için Hd Ready panele sahip bilgisayarın ekran kartı görüntü ayarlarından çözünürlüğü düşürmeniz gerekiyor.
Rica ederim.Çözürlükle oynadım olduy teşekkürler ellerine sağlık