Regal Mb120 İptv

B Çevrimdışı

Btheo

Yeni Üye
19 Eyl 2020
11
25
Arkadaşlar merhaba, regal smart tv bir televizyonum var. Mb120 anakartlıymış, iptv satın almak istiyordum test için televizyona ssiptv den liste kuruldu. Dizi film vs. açıyor fakat canlı yayınlarda ses geliyor görüntü gelmiyor bunu nasıl çözebilirim yardım edin lütfen

IMG_20200907_215716.jpg

E Çevrimdışı

erkuc

Yeni Üye
28 Tem 2018
11
57
ben de seg tv var. aynı sorunu yaşıyordum. hatta servis de yeni yazılım attırdım yine degişmedi. canlı tv leri açmıyordu. iptv firmasını degiştirdim. sorun çözüldü. şimdi sorunsuz çalışıyor.

B Çevrimdışı

Btheo

Yeni Üye
19 Eyl 2020
11
25
ben de seg tv var. aynı sorunu yaşıyordum. hatta servis de yeni yazılım attırdım yine degişmedi. canlı tv leri açmıyordu. iptv firmasını degiştirdim. sorun çözüldü. şimdi sorunsuz çalışıyor.
Hocam 2 tane denedim ikisi de piyasanın en bilinen ve sağlam iptv sağlayıcısı

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Canlı tv adresi .... .ts şeklinde olması gerekiyor. Yeni serverlarda live kısmı olmuyor. Eski yazılımda SSiptv bunu ses var görüntü yok şeklinde veriyor. Eğer televizyonunuzu güncellerseniz bu hata ile karşılaşmayacaksınız. Sadece mpeg yayınları izleyebilirsiniz, hevc yayınlar açılmaz ve televizyon reset atar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
iptv server linkinizin sonundaki.ts yi silin .m3u8 yazip linke tiklayim o sekilde kanal listesi pcnize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin tek tek kanallarin linki cikicak sonlarindaki m3u8 yazan yerleri silip ts yazin kaydedin daha sonra kanal listesini my playistten liste olarak yukleyin bu sekilde butun kanallar acilacaktir ses gelip goruntu gelmeyen serverlarin yayinlarini bu sekilde izleyebilirsiniz şeklinde bir arkadaş yardımcı oldu.ben denedim başarılı..
Başka konudan alıntıdır

B Çevrimdışı

Btheo

Yeni Üye
19 Eyl 2020
11
25
Ne yaptıysak olmadı. Sbt bile kurduk o da olmadı, televizyonda güncelleme de yok nasıl güncelleyebilirim bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iptv server linkinizin sonundaki.ts yi silin .m3u8 yazip linke tiklayim o sekilde kanal listesi pcnize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin tek tek kanallarin linki cikicak sonlarindaki m3u8 yazan yerleri silip ts yazin kaydedin daha sonra kanal listesini my playistten liste olarak yukleyin bu sekilde butun kanallar acilacaktir ses gelip goruntu gelmeyen serverlarin yayinlarini bu sekilde izleyebilirsiniz şeklinde bir arkadaş yardımcı oldu.ben denedim başarılı..
Başka konudan alıntıdır
Hocam her şeyi denedi iptv sağlayıcısı kral ama bir türlü gelmedi. Televizyon güncellemesi yapmayı deniyorum 2016 versiyon sürüm yani ama güncelleme yok bunu nasıl güncelliyebilirim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Geri
Üst Alt