Regal ld32h4041s tv açılmıyor.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
457
Konuyu çok ama çook yanlış anlamışsınız.

Çok fazla tekniğe girmiyorum beyin diye tabir edeceğim. Yazılım yükleme dediğimiz beyin dediğimiz o entegreye enformasyon akışı gerçekleştirmeye dayanır. Bu hassas bir işlemdir, beyne farklı, uyumsuz bir yazılım enjekte edilirse cihazınız açılmaz ve tamir edecek kişi sayısı pek azdır. Arkadaşlarımız da size yardımcı olabilmek için tam marka ve model içeren detaylı bir talep yazısı iletmenizi istemiş. Arada "çözdüm" demişsiniz, arkadaşlarımız yine teknik detay istemiş. Arada "site paralı mı oldu" demişsiniz konu çok farklı noktaya evrilmiş.

muratyagci Çevrimdışı

muratyagci

Yeni Üye
26 Mar 2020
24
41
Konuyu çok ama çook yanlış anlamışsınız.

Çok fazla tekniğe girmiyorum beyin diye tabir edeceğim. Yazılım yükleme dediğimiz beyin dediğimiz o entegreye enformasyon akışı gerçekleştirmeye dayanır. Bu hassas bir işlemdir, beyne farklı, uyumsuz bir yazılım enjekte edilirse cihazınız açılmaz ve tamir edecek kişi sayısı pek azdır. Arkadaşlarımız da size yardımcı olabilmek için tam marka ve model içeren detaylı bir talep yazısı iletmenizi istemiş. Arada "çözdüm" demişsiniz, arkadaşlarımız yine teknik detay istemiş. Arada "site paralı mı oldu" demişsiniz konu çok farklı noktaya evrilmiş.

Peki evrilme şekli doğru mu ?

Ben elektrik elektronik otomasyon alakalı işlek ve namlı bir siteye üyeyim reklam içerikli olmaması için isim vermeyeceğim. Orayada üniversite lise öğrencileri geliyor direk soruyu yazıyor yada ona bile tenezül etmeden fotoğraf çekip siteye koyup cevap istiyor. Elinde hiç bir çalışması yok hiç bir bilgisi yok hiç bir tane yürüttüğü mantık yok. Dolayısıyla orada biz ve diğer forumun yüksek rütbeli usta üyeleri de olumsuz cevaplar veriyorlar... diyorlar ki sen önce bi ne yaptığını nerede takıldığını söyle biz de yanlışın üzerinde tartışalım yani direk cevap vermiyoruz... Kimisi küfür edip gidiyor kimisi hiç cevap vermiyor vs ama baktığın zaman bunu yapan kişiler genelde ilk mesajı oluyor ve hiç bir paylaşım yapmadan otomatik olarak kolay cevap peşine düşüyorlar... Sonuçta kimse kimsenin çocuğu karısı emir eri yada anası babası değil ki sorununu çözmek zorunluluğu olsun. Önemli olan bir paylaşım önemli olan bir bilgi aktarımı olduktan sonra gönüller ve ruhlar bir olduktan sonra sorunlara çözüm elbette bulunuyor.

Ben olayın rencide kısmındayım... İnsanları seviyorum kimse ile bir işim yok ve kısıtlı bir zaman içinde bir bilgiye dosyaya ihtiyacım oldu çözemediğim için de sormak istedim çünkü site benim TV ile aktif sayılacak kadar sık uğraştığım dönemlerde böyle değildi....

Ama iyi ama kötü bir endüstriyel elektronik teknikeriyim, Bir spi eeprom bir i2c eeprom bir pic entegresi bir plc arm atmel vs nasıl yazılır nasıl silinir Dump nasıl yapılır hangi cihazlar kullanılır bilirim ve bir çoğuna da sahibim.

Tv konusunu da Büyük çoğunluğunda burada olmak şartı ile youtube ve diğer internet ortamlarında lazım oldukça öğrenmeye çalışıyorum... Örneğin bir flash disk ile yazılım tv ye nasıl yüklenir bilmiyordum buradan öğrendim.

Öğrenmek istediğim şeyler de var aslında. Mesela Elimdeki tv nin yazılımını bir flash disk e nasıl tv üzerinden yüklerim ve bu dosyaların hangileri ne işe yarar gibi...

Ama ben bunu öğreneceğim diye de bu muamele biraz kötü bir muamele olduğunu düşünüyorum. Sevgi saygı ve bir birliktelik ruhu içinde olduğum bir topluluktan görüp yaşayınca da ağır geldi kimse lütfen kusura bakmasın. çünkü niyetim şeytani değildi

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
742
37
sana cevap vermiyom ama elinesağlık Müşteki Müşteki abim güzel yazmış hembak yönetim sana cevap hakkınıda vermiş tekrar yazayım bu sitede yazılımlar bedava yani BEDAVA yani BE-DA-VA istenen sadece serinumarası ver serinumarasını al yazılımı BE-DA-VA

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Forum sitemiz hep ücretsizdi ve öylede kalmaya devam edecek. Firmalara ait olan yazılımların satışını bana ahlaki gelmiyor.
Hata aldığınız ekrandaki metni iyice okumuş olsaydınız ve sarıyla işaretlediğim yerlere tıklasaydınız işler bu noktaya gelmezdi.

Ekran-Alintisi59a0514bb1bac820.png

Hadi onu da geçtim mesaj atarken kullandığınız editörün hemen üzerinde de 2. uyarı ekranı var. Kırmızı kısımlar butondur sizi ilgili konulara yönlendirir.
Sizleri doğru alanlara yönlendirmek için daha ne yapabiliriz.!!!!

Ekran-Alintisib6cb5e811f521834.png

muratyagci Çevrimdışı

muratyagci

Yeni Üye
26 Mar 2020
24
41
Tekrardan herkese selamlar.

Değerli usta arkadaşlarım bakın ben derdimi anlatamadım sanırım.

Forum sitesinde ve yönlendirilmesinde bir sıkıntı yok. Hatta çok da güzel yani düşünen uygulayan emeği geçen her kim varsa eline emeğine yüreğine sağlık. Benim takıldığım yer burası da değil, Ayrıca ben de sütten çıkmış ak kaşık da değilim... Söylediğim gibi işim acildi ve okumadım biran önce çözüm bulayım yıllık iznim tükenmeden halledeyim diye okumadan direk linklere tıkladım. Yani puştluk bende benim buna bir sözüm yok. Forumdan şikayetim de yok. Ayrıca bu foruma emeği geçen insanlar da boş insanlar ucuz insanlar kesinlikle değiller bundan kesinlikle eminim ve kimseye laf da söyletmem.

Sanal alemde severek takıldığım üç tane forum var birisi de burasıdır, Bilginin paylaşıldığı her yer her alan değerlidir.

Tekrar söylüyorum acele ettiğimden dolayı okumadım okumadığım için yanılgıya düştüm Lakin tobacco tobacco arkadaşın üç tane ard arda yazdığı yazı beni bu duruma getirdi. Belki art niyetli değildi ama ben reklam yapmak yada laf çakmak amaçlı bir şey demedim küçük bir sorunum vardı benim gözümde küçük olan bu sorun sizlerin gözünde bir nokta kadar bile sorun değildi çünkü konuya çok hakimsiniz içindesiniz ve uzmanısınız.

Ama ben reklam yapmak yada laf çakmak gibi bir amaçla girmedim bana da bu cevaplar çok ağır koydu. Çünkü bilgili ilgili insanları seviyorum bir meslek kolay edinilmiyor çok iyi de biliyorum bu yüzden de sabır emek ve zaman vererek bir yere gelmiş insanları seviyorum. Tek sıkıntı sevdiğin ortamdan yumruk yemek oldu.

Her neyse konu çok uzadı fazla uzatıp bezdirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. tobacco tobacco ustam sana da çok yüklendim ben daha yüksek tonla gelirsin diye beklerken hiç beklemediğim şekilde cevap verip beni tekrar bana mahçup ettin tebrik ve teşekkür ediyorum.

Diğer forum üyesi yöneticisi ve emeği geçen herkese de tekrar teşekkür ediyorum. umarım tekrar böyle şeyler yaşamayız tekrar söylüyorum her ne olursa olsun kol kırılır yen içinde kalır diye bir laf var bizler forumda aileyiz arada olur böyle şeyler diyerek konuyu kapatmak istiyorum lütfen mazur görün.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
anlamamak için benim gibi olmak lazım sayınabim :haha
Aynen katılıyorum, ama bakıyorum da Türkçe'ni azıcık da olsa düzeltmişsin bu büyük başarı,kafanı kırmama gerek kalmamış fakat daha iyi olmalı burası Hollanda değil biliyorsun(gerçi her yerdesin biliyorum :) )

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Tekrardan herkese selamlar.

Değerli usta arkadaşlarım bakın ben derdimi anlatamadım sanırım.

Forum sitesinde ve yönlendirilmesinde bir sıkıntı yok. Hatta çok da güzel yani düşünen uygulayan emeği geçen her kim varsa eline emeğine yüreğine sağlık. Benim takıldığım yer burası da değil, Ayrıca ben de sütten çıkmış ak kaşık da değilim... Söylediğim gibi işim acildi ve okumadım biran önce çözüm bulayım yıllık iznim tükenmeden halledeyim diye okumadan direk linklere tıkladım. Yani puştluk bende benim buna bir sözüm yok. Forumdan şikayetim de yok. Ayrıca bu foruma emeği geçen insanlar da boş insanlar ucuz insanlar kesinlikle değiller bundan kesinlikle eminim ve kimseye laf da söyletmem.

Sanal alemde severek takıldığım üç tane forum var birisi de burasıdır, Bilginin paylaşıldığı her yer her alan değerlidir.

Tekrar söylüyorum acele ettiğimden dolayı okumadım okumadığım için yanılgıya düştüm Lakin tobacco tobacco arkadaşın üç tane ard arda yazdığı yazı beni bu duruma getirdi. Belki art niyetli değildi ama ben reklam yapmak yada laf çakmak amaçlı bir şey demedim küçük bir sorunum vardı benim gözümde küçük olan bu sorun sizlerin gözünde bir nokta kadar bile sorun değildi çünkü konuya çok hakimsiniz içindesiniz ve uzmanısınız.

Ama ben reklam yapmak yada laf çakmak gibi bir amaçla girmedim bana da bu cevaplar çok ağır koydu. Çünkü bilgili ilgili insanları seviyorum bir meslek kolay edinilmiyor çok iyi de biliyorum bu yüzden de sabır emek ve zaman vererek bir yere gelmiş insanları seviyorum. Tek sıkıntı sevdiğin ortamdan yumruk yemek oldu.

Her neyse konu çok uzadı fazla uzatıp bezdirmenin anlamı yok diye düşünüyorum. tobacco tobacco ustam sana da çok yüklendim ben daha yüksek tonla gelirsin diye beklerken hiç beklemediğim şekilde cevap verip beni tekrar bana mahçup ettin tebrik ve teşekkür ediyorum.

Diğer forum üyesi yöneticisi ve emeği geçen herkese de tekrar teşekkür ediyorum. umarım tekrar böyle şeyler yaşamayız tekrar söylüyorum her ne olursa olsun kol kırılır yen içinde kalır diye bir laf var bizler forumda aileyiz arada olur böyle şeyler diyerek konuyu kapatmak istiyorum lütfen mazur görün.
Bizim tobacco tobacco 'nun genelde korumacı huyu vardır,kırıcı değildir ama asla düzenden taviz de vermez,anladığım kadarı ile ikiniz de konuyu kapatmışsızınız bu güzel olmuş ,yoksa daha ülkeye girdiğinde hava alanında valizi kafasına indiririm :) <--- Bu tamamen şakadır :)

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
742
37
Aynen katılıyorum, ama bakıyorum da Türkçe'ni azıcık da olsa düzeltmişsin bu büyük başarı,kafanı kırmama gerek kalmamış fakat daha iyi olmalı burası Hollanda değil biliyorsun(gerçi her yerdesin biliyorum :) )
abim ya bari sen yapma ellerinden öpüyorum yengeme selam :bye

Geri
Üst Alt