Regal ld32

Thomas ALANCO Çevrimdışı

Thomas ALANCO

Yeni Üye
29 Mar 2019
18
43
Merhaba Arkadaşlar.
Elimde regal ld32h4041m 32 inç/(17MB82S-ana) arızası tv'nin 3-5 kere fişini çıkarıp taktıktan sonra görüntü geliyor =Yapılan işlemler led bar kontrol edildi kartlarda herhangi kararma yok -kond- değiştirildi yazılım atıldı // not: bu arızayı çoğunlukta sabahları açınca oluyor 5 veya 10 saat beklemeden sonra bir seferde ekran geliyor.YARDIMLARINIZI bekliyorum şimdiden teşekkürler,kolay gelsin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar;

Görüntüden mi yoksa ışıktan mı bahsediyoruz öncelikle bu konuyu açıklığa kavuşturalım ki ona göre olası sebeplere yönelelim.

Görüntüden bahsediyorsak ve TV nin yaşı 4 ün üzerindeyse bir nev-i panel arızasına kadar uzanabilir konu. O yüzden bazı şeyleri netleştirmek lazım :ok

Thomas ALANCO Çevrimdışı

Thomas ALANCO

Yeni Üye
29 Mar 2019
18
43
Merhaba:
5 yıllık tv paneli devre dışı bıraktım sorun aynı ledler bir an parlıyor ve ses var ledler yanmıyor 3 veya 5 kez tvnin elektriğini çıkar tak yaptıktan sonra ledler çalışıyor ve bütün gün 3-5 veya 10 saat sonra açtığımda bir seferde ledler yanıyor yani görüntü geliyor=yukarıda sorduğun panelle bir ilişkisi yok devre dışı bırakmama rağmen yazdığım gibi sorun aynı =PW-17IPS-11= selamlar olsun

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Güç katında soğuk lehim taraması yapıldımı , ayrıca ledleri devreden çıkartıp voltaj ölçümü yapıldımı acaba,aklıma gelenler bunlar ,birde konu dışı bir sorum var,acaba sendikacımısınız,"bu nereden çıktı" denmesin lütfen,avatarını görünce aklıma gençliğim geldi biran,yıllar önce bir iş yerinde işçi temsilcisiydim(1982)

Thomas ALANCO Çevrimdışı

Thomas ALANCO

Yeni Üye
29 Mar 2019
18
43
MERHABA:
Evet yazdıkların yapılmıştı Özel soruna gelince " sendikacımısınız " hayır aklıma bile gelmedi (Kİ) senden duyuyorum

M Çevrimdışı

mariamariana

Yeni Üye
5 Şub 2019
19
44
Firmware-ul modelului 17MB82S pentru modelul AKAI LT-3221AD. Am instalat un soft, îmi imaginez că dar nu sună.
Multumesc mult.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Am firmware-ul de urgență 17MB82S pentru modelul TV AKAI LT-3221AD. Am instalat un firmware, are o imagine foarte buna, dar nu are sunet. E prea mult pat. Poți să mă ajuți pe cineva? Thank you in advance.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
M mariamariana ;
Her yere yazmışın sorunu sevgili mariamariana,lütfen aşağıdaki konuda yazalım,konu başlılları için google çeviri kullanabilirsin :ok .

Geri
Üst Alt