Regal Çamaşır Makinesi

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Regal PRESTİJ 8101 TY A+++ 8KG 1000 DEVİR 1.750,00 TL yerine 1.478,00 TL

@Ado linkteki ürün hakkında detay almam munkun mu?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Aynı ürünün 9 Kg (SEG) olanını üç ay önce 900 liraya 7 taksitle almanın mutluluğunu bu forum sayesinde yaşıyorum... Emeği geçenlerden bir kez daha Allah razı olsun. :ok

Ö Çevrimdışı

Ömer2000

Yeni Üye
3 Eki 2018
1
47
Oncelikle verdiginiz bilgiler icin cok tesekkuler biraz konu disi olacak biliyorum ama bosch camasir makinesi tambur isigi yanmiyor bunu nasil halledebilirim acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Oncelikle verdiginiz bilgiler icin cok tesekkuler biraz konu disi olacak biliyorum ama bosch camasir makinesi tambur isigi yanmiyor bunu nasil halledebilirim acaba

Kardeşim ben TAMBUR IŞIĞI diye bir şey bilmiyorum inan :alala

Tam olarak ne demek istediğinizi anlatabilir ve hatta makinenizin resmini ekleyebilirseniz çok sevinirim ve yardımcı olmaya çalışırım, Benim bilmediğim bir iey ise BOSCH cu kardeşlerimize sorup öğrenmeye çalışırım :ok

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Kardeşim ben TAMBUR IŞIĞI diye bir şey bilmiyorum inan :alala

Tam olarak ne demek istediğinizi anlatabilir ve hatta makinenizin resmini ekleyebilirseniz çok sevinirim ve yardımcı olmaya çalışırım, Benim bilmediğim bir iey ise BOSCH cu kardeşlerimize sorup öğrenmeye çalışırım :ok
Beyfendi galiba tambur içi aydınlatmayı mı anlatmak istedi Ado hocam?:bilmiyom:hmm

Y Çevrimdışı

yigit

Yeni Üye
15 Eki 2018
22
33
2000watt rezistans
55litre tambur
Selni/Welling karma motor
Hanyu Pompa

Bilinen VESTEL elektronik donanımı ve malzeme kalitesi. :ok

Bu tür bilgilere nasıl ulaşabiliyoruz mesela almak istediğimiz makinalarda neler var ve iyileri kötüleri hangileri acaba

Geri
Üst Alt