Regal?awox?axen

R Çevrimdışı

Ramazan4141

Yeni Üye
13 Şub 2019
5
38
Herkese mrblar 55 inç bir tv almak istiyorum.lakin kararsızım
Awox u56000str 4k 140 ekran mı
Axen 55 curved ?
Regal 49r6020u
Modelleri arasında kararsız kaldım
Gönlüm awoxtan yana lütfen yardımcı olunuz

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,429
Görüntü performansı önemli ise Vestel mühendislik olarak daha önde olacaktır diye düşünüyorum. (Yani Regal.)

Mevcut Regal modeli hakkında bir fikrim yok tabi.
Sadece bir tahmin benimkisi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
Herkese mrblar 55 inç bir tv almak istiyorum.lakin kararsızım
Awox u56000str 4k 140 ekran mı
Axen 55 curved ?
Regal 49r6020u
Modelleri arasında kararsız kaldım
Gönlüm awoxtan yana lütfen yardımcı olunuz

Axen i kafadan eleyebilirsin :ok
F/P istersen AWOX alabilirsin üzmez seni ama çok büyük beklentilerin olmasın. (Kalite anlamında değil, mühendislik anlamında)
Daha stabil ve gelenekselleşmiş bir tarza sahip tv istersen REGAL ok dir :ok

Yine de AWOX da çok ciddi bir fiyat cazibesi olduğunu inkar edemem. Ben AWOX alırdım şahsen.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,471
45
Satış sonrası dersen de regal derim. Awox axen bu konuda yetersiz kalıyor. Sanki kapıdan çıkana kadar garanti gibi bir hizmeti var.

R Çevrimdışı

Ramazan4141

Yeni Üye
13 Şub 2019
5
38
Axen i kafadan eleyebilirsin :ok
F/P istersen AWOX alabilirsin üzmez seni ama çok büyük beklentilerin olmasın. (Kalite anlamında değil, mühendislik anlamında)
Daha stabil ve gelenekselleşmiş bir tarza sahip tv istersen REGAL ok dir :ok

Yine de AWOX da çok ciddi bir fiyat cazibesi olduğunu inkar edemem. Ben AWOX alırdım şahsen.
Benimde aklımda awox var aslında kardeşim
Fiyat ve boyut olarak.ben zaten digitürk kullanıyorum 10 yılı aşkındır.android smart olması nasıldır o kafamda soru işareti?her yerde baktım inceleme videosuda yok televizyonun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca evimde lg soundbar var ama awoxta optik giriş yok sanırım?bağlantı yapabilecek bi ara aparat var mı acaba bilgisi olan var mu

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,429
Benimde aklımda awox var aslında kardeşim
Fiyat ve boyut olarak.ben zaten digitürk kullanıyorum 10 yılı aşkındır.android smart olması nasıldır o kafamda soru işareti?her yerde baktım inceleme videosuda yok televizyonun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca evimde lg soundbar var ama awoxta optik giriş yok sanırım?bağlantı yapabilecek bi ara aparat var mı acaba bilgisi olan var mu

Televizyonda 3.5 mm kulaklık veya RCA line-out çıkışı varsa oradan soundbar'a bağlayabilirsiniz büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt